dakamon
Üye
Sağlam kaynaktanHaber kesin doğrumu ki![]()

Sağlam kaynaktanHaber kesin doğrumu ki![]()

Bunun nedeni şu an ki güncellemenin final surumu olmaması. Neden kimse bir turlu anlamıyor geliştirici on izleme surumu bu bu surumle anca izlersiniz diyor adamlar tam performans beklemeyin diyor hatta garanti dışı kalmasından söz ediliyor yani ms verirken stabil olmayacağını iyi çalışamayabileceğini zaten soyluyor
Tost Makinası ile gönderildi.
sadece duşuk bellek harcamasına rağmen performansda paralel bir ivme göremedim. Yazılım konusunda bilgili olmadığım için mantıksız geldi Microsoft Mantıklı İş Yapıyor 1520'deki performansı 520'de arıyor ve bence gayet başarılı ancak 8.1'de sistemin azda olsa 1-2 defa dondugunu fark ettim 8.0'da bu hiç olmamıştı
Benim Merakımsa Şu Neden 720-620-525-520'den çok 625'e önem veriliyor 1 gb telefonlarla bir tutuyor Microsoft fark ettiyseniz black ilk 512 mblerde 625'e gelmişti ve 75 TL'lik hediyede 512 mb ramlar arasında sadece 625'e gelmişti ? ayrıca çift tıkla uyandırmada 512 mblerde ilk 625'e gelmişti
Sizce 625'e Verilen Önem Neden Bu Kadar Fazla ?
Acaba dondu derken ne demek istediniz kasma mı yok dondu hiçbirşey yapamadınız mecbur soft reset mi attınız? Kasma derseniz bariz 8.0 da ara ara olarak yaşıyordum takılmalar. Eğer donma derseniz sanırım bir kaç kez benimde başıma geldi ama sebep uygulamalardan kaynaklanıyor ana menu de falan donma yaşamamıştım.
bu ii bişey degılmıArkadaşlar fotoğraftan da anlaşılacağı üzere 8.0 da bir programla yaptığınız bir işlemde kullanılan ram 43 mb gibi bir değerken 8.1 aynı işlem 8.1 de 14 mb gibi bir değer yani %67 lik bir ram kazanımı söz konusu buda 512 mb ramli cihazlar için çok ama çok önemli. Anlaşılan MS kendisini düşük donanımlı cihazlara endekslemiş görünüyor.

bu ii bişey degılmı![]()
stabillik harıka zaten wpde bunla dahada ii olduEvet çok iyi bir şey. Sistem yapacağı işlemler için daha az ram harcıyor. Buda batarya performansını olumlu etkiliyor ayrıca ram in şişmesi engellenip akıcılık sağlıyor sisteme

bu imangi studios ta oyunu yapıyor oyle bırakıyorlar, temple run 1, geçen hazirandan beri aynı bi süre sonra atıp duruyor, ios ta olsa haftada 1 güncelleme verir ........lerTemple Run 2 Optimize edilsin ses seda yok![]()