fraps34
Üye
-
Konu Sahibi
-
bazı programar ile veya kendiniz paintte yaptığınız her hangibir resim ile ana ekranın neresini renkli yapmak istiyorsanız yapabilirsiniz bence bu daha ayrıcalıklı ve güzel bir şey ben eskisini pek sevmiyordum açıkçası bu süper oldumesela örnek fazla uğraşmadım amaarkadaşlar sizde önünüze ne koyulursa sorgulamadan sevmeye başlıyorsunuz. Bu arayuzun savunulacak hiçbir yanı yok. Eskiden hiç değilse arayuz rengarenkti şimdi ise arka plan ayağına tek renk menüye dönüştü. Estetik açıdan resmen wp8.1 işi batırdı.Arka plan desteği geldi diye eski yapıyı bozmak hangi akıla sığıyor. Birde bunun uygulamalar menusu boyutu var oradada aradığımı zor buluyorum orasıda tek renk olma yolunda ilerledi.
Bence bu mesajınızı kullanıcılar kulübüne yazmalısın. Ayrıca görüşünüze ben katılmıyorum. Ben şu anki halini eskisinden daha çok sevdim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dumanla gönderildi.
Aynen hocam bildirim merkezi de aynı şekildebirde şu live tileler üzerindeki bildirim metinlerinin fontları biraz küçültülse iyi olacak. kocaman fontla üç kelime sığıyor ne olduğu belli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?