Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

dakamon

dakamon

Üye
Ya bu nokianın recovery tool u benim telefonu görmüyor. Ne yapıyorduk görmesi için unuttum :) Telefonu mu resetliyorduk yoksa bi usb driver dosyaları vardı biri koymuştu siteye öyle bir şey mi yüklüyorduk görsün diye.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Arkadaşlar mağazada doğru şifremle giriş yapıyorum ama kabul etmiyor nasıl çozeceğim yardım

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ya bu nokianın recovery tool u benim telefonu görmüyor. Ne yapıyorduk görmesi için unuttum :) Telefonu mu resetliyorduk yoksa bi usb driver dosyaları vardı biri koymuştu siteye öyle bir şey mi yüklüyorduk görsün diye.
Bende biraz zorladım öyle gördü :) Güç ve ses kısma tuşuna filan bastım. Ayrıca ilk başta da Telefonum başlamıyor veya yanıt vermiyor seçtim.

dakamon

dakamon

Üye
Bende biraz zorladım öyle gördü :) Güç ve ses kısma tuşuna filan bastım. Ayrıca ilk başta da Telefonum başlamıyor veya yanıt vermiyor seçtim.
Telefon bağlıyken ve program açıkken soft reset attım olmadı. Sağ alt köşede yazılım yükleniyor derken aygıt çıkarıldı hatası verdi yüklemedi sürücüsünü. Sanırım ondan bir yerden bulup manüel yapmak lazım aygıt yazılımını. Onuda nerden bulacaz bilmiyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Telefon bağlıyken ve program açıkken soft reset attım olmadı. Sağ alt köşede yazılım yükleniyor derken aygıt çıkarıldı hatası verdi yüklemedi sürücüsünü. Sanırım ondan bir yerden bulup manüel yapmak lazım aygıt yazılımını. Onuda nerden bulacaz bilmiyorum.
Bunda manuel yok bildiğim kadarıyla. Güncelleme de pazartesi-salıya kaldı gibi.

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Ben guncellemeleri denetliyorum bulmuyor cyan ya of :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar ayaklanmamız lazım 1520 hariç diğer modellere neden parlaklık ve usb ayarları gelmedi?

dakamon

dakamon

Üye
Şu recovery tool a nasıl gördürtücez telefonumu bilen varmı? @papakudioflu @bulutsuzgece

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Evet Developers güncellemesi imiş telefon akmaya başladı sanki hatalarından sıyrılmış gibi ama cyanı alamadık gitti

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Şu recovery tool a nasıl gördürtücez telefonumu bilen varmı? @papakudioflu @bulutsuzgece

Bilgisayarın aygıt yöneticisinde driverları sil telefon takılıyken sonra telefonu tekrar çıkarıp tak driverları yeniden yüklesin düzelebilir ben lumia 925 de böyle yapmıştım bende de olmuştu bi dene

dakamon

dakamon

Üye
Bilgisayarın aygıt yöneticisinde driverları sil telefon takılıyken sonra telefonu tekrar çıkarıp tak driverları yeniden yüklesin düzelebilir ben lumia 925 de böyle yapmıştım bende de olmuştu bi dene

Olmadı malesef :/

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Olmadı malesef :/

Bilgisayara anakart usb girişlerinden mi bağlıyorsun yoksa kasanının önündeki usblerdenmi usb girişlerinde sorun olabilir mi

dakamon

dakamon

Üye
Bilgisayara anakart usb girişlerinden mi bağlıyorsun yoksa kasanının önündeki usblerdenmi usb girişlerinde sorun olabilir mi

Laptop var bende. Ya ben hatırlıyorum birisi zamanında direk driver paylaşmıştı nerden bulmuşsa onu kurmuştum olmuştu. Özellikle bu tarz sorun için bir şeydi sanırım. Umarım o arkadaş gorur e tekrar yardımcı olur.

Üst Alt