papakudioflu
Emekli Yönetici
Hayır Cyan değil, Developer Preview düzeltme güncellemesi8.1+gdr1 yüklü şimdi güncelleme geldi yüklüyorum cyanmı acaba bu ne olaki
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hayır Cyan değil, Developer Preview düzeltme güncellemesi8.1+gdr1 yüklü şimdi güncelleme geldi yüklüyorum cyanmı acaba bu ne olaki
Bir Nokia Camera'da canlı görüntüler bile yok
Onlar bize özel sensei![]()

O bende varda ne oluyor ki yüzüne bile bakmıyorum. Dert edilecek şey değil.Bir Nokia Camera'da canlı görüntüler bile yok![]()
Olsa iyiydi en azındanO bende varda ne oluyor ki yüzüne bile bakmıyorum. Dert edilecek şey değil.

Bende biraz zorladım öyle gördüYa bu nokianın recovery tool u benim telefonu görmüyor. Ne yapıyorduk görmesi için unuttumTelefonu mu resetliyorduk yoksa bi usb driver dosyaları vardı biri koymuştu siteye öyle bir şey mi yüklüyorduk görsün diye.
Güç ve ses kısma tuşuna filan bastım. Ayrıca ilk başta da Telefonum başlamıyor veya yanıt vermiyor seçtim.Telefon bağlıyken ve program açıkken soft reset attım olmadı. Sağ alt köşede yazılım yükleniyor derken aygıt çıkarıldı hatası verdi yüklemedi sürücüsünü. Sanırım ondan bir yerden bulup manüel yapmak lazım aygıt yazılımını. Onuda nerden bulacaz bilmiyorum.Bende biraz zorladım öyle gördüGüç ve ses kısma tuşuna filan bastım. Ayrıca ilk başta da Telefonum başlamıyor veya yanıt vermiyor seçtim.
Bunda manuel yok bildiğim kadarıyla. Güncelleme de pazartesi-salıya kaldı gibi.Telefon bağlıyken ve program açıkken soft reset attım olmadı. Sağ alt köşede yazılım yükleniyor derken aygıt çıkarıldı hatası verdi yüklemedi sürücüsünü. Sanırım ondan bir yerden bulup manüel yapmak lazım aygıt yazılımını. Onuda nerden bulacaz bilmiyorum.
Wp 8.1+ cyan mı yüklü yoksa gdr1 mi?920 de şarj durumu içler acısı
Sanırım bunun işlemci modeli ile bir alakası var,banada gelmedi(L920)Arkadaşlar ayaklanmamız lazım 1520 hariç diğer modellere neden parlaklık ve usb ayarları gelmedi?

Ne alakası olacak ki sanki sistem onlar olunca çökecek mi? Hiç etkilemeyeceğine eminim.Sanırım bunun işlemci modeli ile bir alakası var,banada gelmedi(L920)![]()
Şu recovery tool a nasıl gördürtücez telefonumu bilen varmı? @papakudioflu @bulutsuzgece
Olmadı malesef :/Bilgisayarın aygıt yöneticisinde driverları sil telefon takılıyken sonra telefonu tekrar çıkarıp tak driverları yeniden yüklesin düzelebilir ben lumia 925 de böyle yapmıştım bende de olmuştu bi dene
Olmadı malesef :/
Bilgisayara anakart usb girişlerinden mi bağlıyorsun yoksa kasanının önündeki usblerdenmi usb girişlerinde sorun olabilir mi