Cyan doğru3058.50000.1425.0002
bu hangisinin kodu doğru mu cyan mı yani lumia 525 yükliyim mi?
Valla bu nokia bildiğin bokia usta ya. İlla bir sorun çıkartacak.Lumia 820'yi bilgisayar üzerinden güncelledim ne USB ayarları ne de parlaklık profili var.
Valla bu nokia bildiğin bokia usta ya. İlla bir sorun çıkartacak.

Geliştirici ile irtibata geçip düzeltiliyo ama oyun içinde yedekleme yapmalı. Benim hesabı düzelttiler mesalaRoyal revolt 2 yedekleme sorunu nedeniyle pc den cyana geçmeye hiç niyetim yok. Otadan geldi geldi. Gelmedi pfd ye devam![]()
Diğer modellere gelmeyecek demekki. Sadece 630, 930 ve 1520'de var.Valla bu nokia bildiğin bokia usta ya. İlla bir sorun çıkartacak.
ben 630 incelemem de usb ve parlaklık ayarı yoktu onlara ekstra güncelleme gelmedi ise bu nasıl oluyor peki aynı cihaz farkı yazılımlar ?Diğer modellere gelmeyecek demekki. Sadece 630, 930 ve 1520'de var.
Lumia 820'yi bilgisayar üzerinden güncelledim ne USB ayarları ne de parlaklık profili var.

Parlaklık ayarı var çünkü ışık sensörü yok. USB ayarları da vardı sanki.ben 630 incelemem de usb ve parlaklık ayarı yoktu onlara ekstra güncelleme gelmedi ise bu nasıl oluyor peki aynı cihaz farkı yazılımlar ?
Nokianın ne düşündüğünü kestirmek imkansız :/Diğer modellere gelmeyecek demekki. Sadece 630, 930 ve 1520'de var.
Aslında diğer modellerde de var ama şimdilik aktif değil. Cortana ya da Üniversal arama ile ulaşılabiliyor. Muhtemelen Extralar&Bilgi uygulamasına güncelleme vererek aktifleştirirler. Daha önceki güncellemelerde de bazı özellikler sonradan aktif edilmişti.Diğer modellere gelmeyecek demekki. Sadece 630, 930 ve 1520'de var.
Lumia 630 her iki özellik de aktif olarak geliyor.ben 630 incelemem de usb ve parlaklık ayarı yoktu onlara ekstra güncelleme gelmedi ise bu nasıl oluyor peki aynı cihaz farkı yazılımlar ?
Aynen hocamAslında diğer modellerde de var ama şimdilik aktif değil. Cortana ya da Üniversal arama ile ulaşılabiliyor. Muhtemelen Extralar&Bilgi uygulamasına güncelleme vererek aktifleştirirler. Daha önceki güncellemelerde de bazı özellikler sonradan aktif edilmişti.

Abi bu indirdiği yazılımı hangi dizine atıyor? Ben onu saklayacağım siliyor diye. Nerede acaba?Recovery Tool yayınlanmış son yazılımın güncel versiyonunu yükler. O yüzden Preview sürümler Recovery Tool için güncel sürüm değildir ve görmez. Fakat telefon Preview For Developers aktifse güncellemeyi görür. Bu sayede Developer Preview'ın son sürümünü güncelleme var olarak görür cihazınız.
C:\ProgramData\Nokia\Packages\ProductsAbi bu indirdiği yazılımı hangi dizine atıyor? Ben onu saklayacağım siliyor diye. Nerede acaba?