Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
O kadar zahmete girmem, mecbur beklicez zaten gdr 1 de beta

remzi33

remzi33

Üye
Arkadaşlar bi soru soracağım. sorulmuştur mutlaka ama konu çok karışık durumda tam açıklama bulamadım. Şimdi bnim L920 de WP 8.1 GDR 1 kurulu (Lumia Black). Şimdi ben hem Cyan hem de 8.1 GDR1 yüklemek istiyorum. Yapabilir miyim? Eğer bir yolu varsa rica etsem birisi anlatabilir mi? İyi forumlar

Uzaydan gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bi soru soracağım. sorulmuştur mutlaka ama konu çok karışık durumda tam açıklama bulamadım. Şimdi bnim L920 de WP 8.1 GDR 1 kurulu (Lumia Black). Şimdi ben hem Cyan hem de 8.1 GDR1 yüklemek istiyorum. Yapabilir miyim? Eğer bir yolu varsa rica etsem birisi anlatabilir mi? İyi forumlar

Uzaydan gönderildi.
Bilgisayarınıza Nokia Software Recovery Tool kurun.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Uzaydan gönderildi.
Önce bilgisayarına recovery tool programını yükleyip telefonu cyana geri döndüreceksin. Sonra Preview i aktif edip telefondan tekrardan güncellemeri kontrol edeceksin. Cyan+gdr1 kurmuş olursun. Ben tavsiye etmiyorum ama. Bir klasör için değmez yani. Bence cyana dön kal orda.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
remzi33

remzi33

Üye
Önce bilgisayarına recovery tool programını yükleyip telefonu cyana geri döndüreceksin. Sonra Preview i aktif edip telefondan tekrardan güncellemeri kontrol edeceksin. Cyan+gdr1 kurmuş olursun. Ben tavsiye etmiyorum ama. Bir klasör için değmez yani. Bence cyana dön kal orda.

Peki Cyan yüklemek için 8.0 a dönmeye gerek var mı?

Uzaydan gönderildi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Uzaydan gönderildi.
Nokia software updater yada Nokia recovery tools yükleyin PC'ye. Daha sonra telefonu PC'ye usb kablosu ile bağlayın. Yazılımdan güncelleme kontrolü yapın. Gelen yüklemeyi kurun telefona.
Telefon açılınca telefondan güncelleme kontrolü yapın.
Daha sonra pfd (Preview for Developer) yükleyin mağazadan.Pfd ile oturum açın. Telefon güncellemesini kontrol edin. Gelen güncelleme paketini yükleyin. Telefon açılınca bir daha güncelleme kontrolü yapın.
Kolay gelsin..
Peki Cyan yüklemek için 8.0 a dönmeye gerek var mı?

Uzaydan gönderildi.
Sunuculara 8.1+Cyan yüklenmiş. 8.0 dönmek isteseniz de dönemezsiniz.

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
beyler bir şey daha soracağım. Güncellemeyi bilgisayardan indirip telefona kurmanın bir yolu var mı? Şu an bulunduğum yerde wifi bulmam imkansız :{

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
beyler bir şey daha soracağım. Güncellemeyi bilgisayardan indirip telefona kurmanın bir yolu var mı? Şu an bulunduğum yerde wifi bulmam imkansız :{
Yarın sunuculara düşmüş olur. Fakat telefonunuz sıfırlanır.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bende bir şey sormak istiyorum. Şimdi Update 1 bildiğimiz gibi çok fazla stabil değil. Özellikle wp 8.0 üzerinden kurulduysa hiç stabil çalışmıyor. Peki cyan yükleyip daha sonra Update 1 yüklesek acaba faydası olur mu? Sonuçta Update 1 başlı başına sistemi sıfırdan kurmuyor. Öncekinin üzerine yerleşiyor. Var mı bu konuda bir fikri olan?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
olsun ya zaten çok şey yüklemedim. Sunucu derken Windows Phone mağazasından mı bahsediyorsunuz.?
Nokia sunucuları. Nokia Software Recovery Tool kurun bilgisayarınıza bağlayın ve orda yazan sürümün ekran görüntüsü atınız buraya.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
klavye önerileri hala inmedi

kamil5028347

kamil5028347

Üye
arkadaşlar cevap verirseniz çok memnun olurum arkadaşa lumia 920 almıştımgelen aramaları belli bi saniye sonra otomatik cevaplama varmı diye soruyor ben bulamadım böyle bir kulaklık ayarı varmı bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar

birde glance ekranda saat titriyormuş ekran sorunlu diyor bunu düzeltmek mümkün mü

Arkadaşlar konuyu bölüyorum kusura bakmayın diğer tarafta cevap geç gelebilir burdan soruyum dedim

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

remzi33

remzi33

Üye
Nokia software updater yada Nokia recovery tools yükleyin PC'ye. Daha sonra telefonu PC'ye usb kablosu ile bağlayın. Yazılımdan güncelleme kontrolü yapın. Gelen yüklemeyi kurun telefona.
Telefon açılınca telefondan güncelleme kontrolü yapın.
Daha sonra pfd (Preview for Developer) yükleyin mağazadan.Pfd ile oturum açın. Telefon güncellemesini kontrol edin. Gelen güncelleme paketini yükleyin. Telefon açılınca bir daha güncelleme kontrolü yapın.
Kolay gelsin..
Sunuculara 8.1+Cyan yüklenmiş. 8.0 dönmek isteseniz de dönemezsiniz.

Çok teşekkür ederim

Uzaydan gönderildi.

kraliletisim

Üye
İnşallah sıra 820 de

hironakamura

hironakamura

Üye
htc 8x için ne zaman beklentiye girelim var mı bir haber?

hayır telefonu çok az kişi kullanınca insan bir değerli hissediyor kendini :P :biggrin:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

Üst Alt