Cyan beta değil kiO kadar zahmete girmem, mecbur beklicez zaten gdr 1 de beta

Bilgisayarınıza Nokia Software Recovery Tool kurun.Arkadaşlar bi soru soracağım. sorulmuştur mutlaka ama konu çok karışık durumda tam açıklama bulamadım. Şimdi bnim L920 de WP 8.1 GDR 1 kurulu (Lumia Black). Şimdi ben hem Cyan hem de 8.1 GDR1 yüklemek istiyorum. Yapabilir miyim? Eğer bir yolu varsa rica etsem birisi anlatabilir mi? İyi forumlar
Uzaydan gönderildi.
Önce bilgisayarına recovery tool programını yükleyip telefonu cyana geri döndüreceksin. Sonra Preview i aktif edip telefondan tekrardan güncellemeri kontrol edeceksin. Cyan+gdr1 kurmuş olursun. Ben tavsiye etmiyorum ama. Bir klasör için değmez yani. Bence cyana dön kal orda.Arkadaşlar bi soru soracağım. sorulmuştur mutlaka ama konu çok karışık durumda tam açıklama bulamadım. Şimdi bnim L920 de WP 8.1 GDR 1 kurulu (Lumia Black). Şimdi ben hem Cyan hem de 8.1 GDR1 yüklemek istiyorum. Yapabilir miyim? Eğer bir yolu varsa rica etsem birisi anlatabilir mi? İyi forumlar
Uzaydan gönderildi.
Önce bilgisayarına recovery tool programını yükleyip telefonu cyana geri döndüreceksin. Sonra Preview i aktif edip telefondan tekrardan güncellemeri kontrol edeceksin. Cyan+gdr1 kurmuş olursun. Ben tavsiye etmiyorum ama. Bir klasör için değmez yani. Bence cyana dön kal orda.
Nokia software updater yada Nokia recovery tools yükleyin PC'ye. Daha sonra telefonu PC'ye usb kablosu ile bağlayın. Yazılımdan güncelleme kontrolü yapın. Gelen yüklemeyi kurun telefona.Arkadaşlar bi soru soracağım. sorulmuştur mutlaka ama konu çok karışık durumda tam açıklama bulamadım. Şimdi bnim L920 de WP 8.1 GDR 1 kurulu (Lumia Black). Şimdi ben hem Cyan hem de 8.1 GDR1 yüklemek istiyorum. Yapabilir miyim? Eğer bir yolu varsa rica etsem birisi anlatabilir mi? İyi forumlar
Uzaydan gönderildi.
Sunuculara 8.1+Cyan yüklenmiş. 8.0 dönmek isteseniz de dönemezsiniz.Peki Cyan yüklemek için 8.0 a dönmeye gerek var mı?
Uzaydan gönderildi.
Yarın sunuculara düşmüş olur. Fakat telefonunuz sıfırlanır.beyler bir şey daha soracağım. Güncellemeyi bilgisayardan indirip telefona kurmanın bir yolu var mı? Şu an bulunduğum yerde wifi bulmam imkansız :{
olsun ya zaten çok şey yüklemedim. Sunucu derken Windows Phone mağazasından mı bahsediyorsunuz.?Yarın sunuculara düşmüş olur. Fakat telefonunuz sıfırlanır.
Ama gdr 1 beta, hani nasıl olsa cyanın tam sürümünü yüklesem bile gdr 1 yüzünden yine beta kullancağım için pek bir manası yokCyan beta değil ki![]()
Nokia sunucuları. Nokia Software Recovery Tool kurun bilgisayarınıza bağlayın ve orda yazan sürümün ekran görüntüsü atınız buraya.olsun ya zaten çok şey yüklemedim. Sunucu derken Windows Phone mağazasından mı bahsediyorsunuz.?
Yine beta istiyorsanız Cyan'a gerek yokAma gdr 1 beta, hani nasıl olsa cyanın tam sürümünü yüklesem bile gdr 1 yüzünden yine beta kullancağım için pek bir manası yok

anladım kardeş tşkler...Nokia sunucuları. Nokia Software Recovery Tool kurun bilgisayarınıza bağlayın ve orda yazan sürümün ekran görüntüsü atınız buraya.
Nokia software updater yada Nokia recovery tools yükleyin PC'ye. Daha sonra telefonu PC'ye usb kablosu ile bağlayın. Yazılımdan güncelleme kontrolü yapın. Gelen yüklemeyi kurun telefona.
Telefon açılınca telefondan güncelleme kontrolü yapın.
Daha sonra pfd (Preview for Developer) yükleyin mağazadan.Pfd ile oturum açın. Telefon güncellemesini kontrol edin. Gelen güncelleme paketini yükleyin. Telefon açılınca bir daha güncelleme kontrolü yapın.
Kolay gelsin..
Sunuculara 8.1+Cyan yüklenmiş. 8.0 dönmek isteseniz de dönemezsiniz.