Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 lere Cyan geldi mi gelmedi mi bunu net söyleyebilecek misiniz? Listede under testing yazıyor hala???Bence Gdr2 bizi en fazla 1 - 1.5 ay bekletir. (Ön izleme sürümünden bahsediyorum tabi. Final sürümden değil).
bende onu dedim hatta listeyi buraya da ekledim ama geldi diyenler var

osmanmert94

osmanmert94

Üye
KenanK

KenanK

Üye

Hayırlı olsun serverlerede eklenmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve beats

ArMaGeDdOn_87

Üye
Geçer o Amber de de olmuştu 1-2 gün oluyor sonra . Ben de 920 var daha Cyanı kuramadım bugün inş..
İnşallah geçer çok kötü çünkü,1-2 gün bekleyim bakalım,bu arada ben cyan ı yükledim diyorum halâ forumda cyan geldimi diyenler var!!!!!!!! :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye

Hayırlı olsun serverlerede eklenmiş.
Şimdi bende PFD GDR1 kurulu direk buradan yazılımı yükleyebilir miyim? Ve yüklersen GDR1den çıkıp sadece WP8.1+Cyan mı kullanıyor olurum?

KenanK

KenanK

Üye
Şimdi bende PFD GDR1 kurulu direk buradan yazılımı yükleyebilir miyim? Ve yüklersen GDR1den çıkıp sadece WP8.1+Cyan mı kullanıyor olurum?

aynen bende de şuan gdr1 kurulu burdan direk telefonu formatlayıp cyan kurulmuş oluyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende kasma falan yok,rastladığım tek sorun ie de kaydettiğim web adreslerini başlangıç ekranına ekleyemiyorum.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben Cyan ardından mutlaka yeniden DP GDR1'i kuracağım. Son ek güncellenmiş hali ile. Bence farkı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben Cyan ardından mutlaka yeniden DP GDR1'i kuracağım. Son ek güncellenmiş hali ile. Bence farkı olacaktır.
Bende öyle yaptım,iç içe geçen klasör özelliği o zaman geldi zaten

• Beğen
Tepkiler: Serhan

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende kasma falan yok,rastladığım tek sorun ie de kaydettiğim web adreslerini başlangıç ekranına ekleyemiyorum.
Anladım bakalım diğer arkadaşlarda varmı onlardan da bir cevap bekleyim 1-2 gün.kasma devam ederse sıfırlıcam telefonu tekrardan kurcam herşeyi

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Lumia 920Country variant3051.50009.1424.0003AvailableAvailableAvailable
Lumia 920Turkcell3051.50009.1424.0004AvailableAvailableAvailable
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Dexter Morgan
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 920Country variant3051.50009.1424.0003AvailableAvailableAvailable
Lumia 920Turkcell3051.50009.1424.0004AvailableAvailableAvailable
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]
evt düzeltmişler

...decode...

...decode...

Üye
Bu hafta içinde 820'ye de verseler keşke :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Cyan'ın 8.1 preview sürüme gelmesini bekleyeceğim. 8.0 a donecek durumda değilim. Betalara ne zaman gelir cyan?

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

fraps34

Üye
lumia 920 ye cyan yükleyen arkadaşlar telefonun hakkında kısmında ki is sürümünü buraya yazabilirler mi ?

Üst Alt