Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bende 920 kullanıcısıyım. PD versiyonunu kurmamak için direniyorum ancak güncellemelerin böyle geç gelmesi insanın sinirlerini bozuyor. Birçok kullanıcı WP 8.1 GDR 1 için hazırlanırken biz 8.1 ne zaman gelecek diye bekliyoruz.

GDR1 geldi zaten Pazartesi günü :hmmm

lgurcannl

Üye
Gündemi kaçırmışım sanırım. Yoksa biz direkt 8.1 GDR1 şeklinde mi güncelleme alacağız :sos

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520'ye güncelleme geldi diyen arkadaş bilgiyi teyit edemeyecekse, başlığı geri düzenliyorum.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
versino2

versino2

Üye
o özellikler 1520 de geldi diye biliyorum 925 karanbol oldu arada ilk almanın şansızlığını yaşadı zaten tüm 925 lerde güncelleme olmadığı için hiç almayanlara ve size kapsamlı bir güncelleme gelir yakın zamanda diye tahmin ediyorum en azından biz cyan almadık siz düzğün kullanın :)
İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü şuan boş guncelleme

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hindistan yarından itibaren Lumia 1020 için Cyan güncellemesinin yayınlayacağını belirtti.

• Beğen
Tepkiler: KenanK, dark_13, Akhtoher ve 1 kişi daha
The Benefit

The Benefit

Üye
Kullanıcılardan ziyade ms bizimle dalga geçiyor. Adamlar betayı güncelledi. Biz hala bekliyoruz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

lgurcannl

Üye
Güncellemenin Türkiyedeki diğer modellere gelmesinden MS mi sorumlu yoksa Nokia Türkiye mi? Bana sanki buradakilerle alakalı bir sıkıntı gibi geliyor.

...decode...

...decode...

Üye
yanlış bilmiyorsam artık ülkelerde olması lazım topun, şu anda testleri yapan onlar diye biliyorum.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kullanıcılardan ziyade ms bizimle dalga geçiyor. Adamlar betayı güncelledi. Biz hala bekliyoruz.

Guncellemeyi vermeyen ms değil nokia yalnız ?

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

The Benefit

The Benefit

Üye
Nokia denilen ms değil mi artık, satın almadı mı nokia'yı ms? Açıkçası kimin veya neyin sorumlu olduğu çok da önemli değil.. Sabrın tükendiği noktadayız. Ön izleme yüklememiş biri olarak yazıyorum bunları.

Son düzenleme:
KenanK

KenanK

Üye
Lumia Cyan update begins UK rollout for 1020 Vodafone and o2

• Beğen
Tepkiler: frogan
Bay H

Bay H

Üye
Lumia 1020 için Lumia Cyan güncellemesinin Dünya genelinde başladığı belirtiliyor. 1020 sahiplerinin güncellemeyi denetlemesinde fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2527662, dark_13 ve frogan
Silinen Üye 2527662

Silinen Üye 2527662

Kapalı Hesap
Banada geldi güncelleştirme :D
Hadi hayırlısı güncelliyorum

Edit : Lumia 1020
Güncellemede 8.1 Yazıyordu şuanda kuruluyor

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS