Haber WP8.1 Güncellemesi Başladı [Tüm Lumia Cihazlar İçin]

Çok saçma ula madem cyan için geri doncez hiç almam cyanı daha.iyi direk debian. Onun içinde cyan istemezler sanırım baya söverim.

İman Gücü ile gönderildi.

Ayın 15'i oldu. Maşallah. Hala güncelleme bekliyoruz. Testin altında kalasıcalar.

Tepkiler: emz
Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz.

Şu 1320 ile 920'ye de verselerdi de 820 için biraz daha umutlu beklemeye başlasaydık. MS'a saydırdığım falan olmadı da belirsiz bomboş bir bekleyiş bizdeki de. Sinir bile yapamıyoruz.
Sabret, sıkıntı etme diyecem de bizde de kalmadı sabır artık.

Rainesto

Üye
Bence Sıra 920 de

Biraz önce gönderildi.

aksiliğe bak %96 da kaldı
edit:Güncelleme 2 saat 10 dakika süre ile yüklendi-[625]

Son düzenleme:

csll

Üye
Ben wp8 e dönmeyi bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan konu varsa linkini verebilir misiniz telefondan giriyorum

Hesap makinesi ile gönderildi.

aksiliğe bak %96 da kaldı
edit:Güncelleme 2 saat 10 dakika süre ile yüklendi-[625]
Hafıza kartını çıkartıp deneseydiniz takılmadan geçerdiniz. Hafıza kartı işkence yapıyor güncellemelerde.
Ben wp8 e dönmeyi bilmiyorum nasıl yapıldığını anlatan konu varsa linkini verebilir misiniz telefondan giriyorum

Hesap makinesi ile gönderildi.
Nokia Software Updater programını pc ye kurun. Telefon yazılımını yeniden yükleyin.

Tepkiler: csll

Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...

beats

Üye
Nokia Software Recovery Tool ile mi yoksa Nokia Software Updater ile mi 8.0'a dönülüyor... Prew 8.1 GDR 1'den ... Nokia Software Updater yazılımı yüklemiyor diye biliyorum Recorvery Toll ile diye biliyordum ...
Tamamı çalışıyor dün denedim, eğer çalışmıyorsa sürücülerden kaynaklı bir sorun vardır.

WP8 geri dönmek mi ? elbet bir şekil yaparlar 920 ye gelsede dönmem

Benim Nokia kullanmamdaki tek neden navigasyon onun gibi bir navigasyon bulursam değiştirmeyi düşünürüm

Black 625'e 820 ile birlikte gelmişti bekleyin derim

Nokia Lumia 625 ile gönderildi.

Sensation

Emekli Yönetici
Cihaz satış konusu değil. Lütfen güncelleme gelişmeleri paylaşmaya devam edelim.

Tepkiler: luckysleven ve skynet

skynet

Üye
İtalya yada Türkiye romu ne fark ediyor? Aynı içerikler olmayacak mı? Yani bir fark oluşur mu?

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Hiç bir fark yok

Tencereyle gönderildi.