abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki abi bi uygulama vardı.hddyi parçalayıp içini görebiliyormuşuz.çince Olduğu için anlamamıştım bn.birine sordum o da otg ile ilgili Olduğunu söyledi.Bende olmayan bi özellik için uygulama yapmışlar diye çok gülmüştüm
bi de burdaki arkadaşların neredeyse hepsi lumiacı.otg şu anda başka bi cihazda kullanılabiliyor snin yorumundan anladığım kadarıyla.cihaz ne peki biliyomsnuygulananın ismi harddiskcal