emz
Üye
Bu arada yazılım yükleme korkusu nedir anlamıyorum.toplamı 1 saat
Windows Phone 9 ile gönderildi.
Abi aynından bende istiyorum
WP9 kullanıyorsun niye bize demiyorsun?
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
abi benim sürüm hala black olarak görünüyor geçen hafta indirdiydim güncellemeyi oysaNokia'nın sosyal ağ hesapları ve internet sayfasını bir ajans yönetiyor ve ciddi anlamda işlerini iyi bilmiyorlar.
O konudan bende muzdariptim maalesef. Allahtan 1 gün sonra 30 günlük dolum süresi bitiyordu da halledebildim.Zor bela telefonu yedekledim, recovery tools ile kurdum cyanı ama sağolsun microsoftun aşırı korumacı tutumu e postama girmemi engelliyor. E postada eski numaram var ve doğrulama kodunu oraya gönderiyor, numara değiştirmeye çalıştıkça da yine doğrulama kodu istiyor. Alamadım yedekleri bir ton uygulama ücretli olmuş şimdi o da sorun. Bildiğin dibe vurdum...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
O konudan bende muzdariptim maalesef. Allahtan 1 gün sonra 30 günlük dolum süresi bitiyordu da halledebildim.
Arkadaşlar lumia 520 telefonuma recovery tool ile sıfırdan cyan kurdum. Ayarları da kurmadım daha. Şu an canavar. Yedeği yüklemesem mi diye düşünüyorumAcayip iyi oldu. Çok iyi performansı. Ama şarjı bilemeyeceğim
Abi sabah tüm gece şarja takmış olmama rağmen şarja takılı %34 yazıyordu. Ardından söktüm şarj oluyor işareti devam etti. En az yarım saat kaldı. Birkaç defa yeniden başlattım soft reset falan olmadı. Sonra birden düzeldi. Bende yazılım kasmaya takılmaya başlamıştı. Sistem otursun, hem CYAN güncellemesini alayım hemde diğer klasöründen kurtulayım dedim. Birazdan gdr1'e geçip yedeği kurucam. Tüm yüklü programlarımın xap halini indirdim. Baktım kasıyor hemen kurarım geri cyan. Çok uğraştırıcı değil. Hangisi ilinize gelirse. Tavsiye ederim telefon acayip rahatlıyorNeden sıfırdan kurdunuz, sıkıntı mı vardı?
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Çok şarjda kalmaması gerek işte.Abi sabah tüm gece şarja takmış olmama rağmen şarja takılı %34 yazıyordu. Ardından söktüm şarj oluyor işareti devam etti. En az yarım saat kaldı. Birkaç defa yeniden başlattım soft reset falan olmadı. Sonra birden düzeldi. Bende yazılım kasmaya takılmaya başlamıştı. Sistem otursun, hem CYAN güncellemesini alayım hemde diğer klasöründen kurtulayım dedim. Birazdan gdr1'e geçip yedeği kurucam. Tüm yüklü programlarımın xap halini indirdim. Baktım kasıyor hemen kurarım geri cyan. Çok uğraştırıcı değil. Hangisi ilinize gelirse. Tavsiye ederim telefon acayip rahatlıyor
Birde yapacaksanız @Ypkpy gibi önce sıfırdan cyan, yedek kurmadan gdr1, üstüne bir format atıp yedeği kurdurun acayip stabilleşiyor. Fark edilir dereceAyarları neden sıfırdan kurduğuma gelince farkı merak ettim. Şöyle ki birazdan kurup ayarlarıma bir göz atıp gene sıfırlayacağım. Eğer böyle sistem güncellemelerinde yedek değilde yeni ayarlar çekerseniz çok daha stabil olur. Yedeklerdeki uyumsuzluklardan kurtulursunuz. Tek nedeni o
Bir yıldır böyle. Tek sefer oldu. Başka bir nedeni vardırÇok şarjda kalmaması gerek işte.
ben beta 8.1 kullanırken çok rastladımBu son şarjdan geçen süre bazen sapıtıyor sizde de oluyor mu ?
Sorun şu: Diyelim telefonu şarj edip çıkardım aradan baya bir süre 4-5 saat geçmesine rağmen son şarjdan geçen süre 1 saat olarak gözüküyor
Bende beta yüklü değil ama yinede oluyorben beta 8.1 kullanırken çok rastladım
hayırlı olsunsanırım ilk defa güncelleme haberini ben vereceğim
OTAya düşmüş arkadaşlar L820
eve yeni geldim, baktım saat 8i geçmiş üstümü değiştirirken bi denetleyeyim dedim ve mutlu son
artık asıl bekleyiş başlıyor... çarklarrrrrrsoru işareti (?) kalkabilir 820nin yanından
evethayırlı olsun8.1 preview'e ısrarla geçmeyen sayılı kullanıcılardandınız yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?