Arkadaşlar her 5 - 10 sayfada bir cyan nasıl yüklenir sorusu soruluyor. Bunun bilgisini vereyim dedim. Yeni gören arkadaşlar sayfa sayısı çok olabilir ama en azından bi kaç sayfa atlayarak geriye dönük bakınız. Daha fazla bilgi sahibi olursunuz. Sadece cyan nasıl yüklenir değil, developer preview güncellemeleri, gdr lerin ön izlemeleri, 8.1 finaller vs. vs.
Önce cihazı 8.0 a düşürmen lazım.ben bu işlemi nokia care suit ile flash atarak yaptım.Yalnız ie de sık kullanılanlara eklediğim sayfaları Başlangıç ekranına sabitle olayı olmuyor artık,sürekli pasif durumda.bunu cyan yükleyenlerden hiç deneyen oldumu acaba
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum
Benim cihazda sıkıntı var menü geçişlerinde ve nette gezinirken ekranın orta kısmında beliren bir kasma oluyo,bende sorunu yukarıda yazdım acaba diğer cihazlarda böyle bir sorun varmı diye şu anda cevap bekliyorum
920 lere Cyan geldi mi gelmedi mi bunu net söyleyebilecek misiniz? Listede under testing yazıyor hala???Bence Gdr2 bizi en fazla 1 - 1.5 ay bekletir. (Ön izleme sürümünden bahsediyorum tabi. Final sürümden değil).