Püf Noktası WP8.1 Geliştirici Ön İzleme Sürümü Özellikler ve Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar eskisi gibi xboxu pasif hale çekebilirmiyiz

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Xbox şu an pasif edilemiyor yanılmıyorsam.
Belki final güncellemesinde gelebilir.

fevzia

fevzia

Üye
Beyler hafıza kartına yükledim oyun. Hiçbir sıkıntı yapmadı 8 gb class 4

TurboCall

TurboCall

Üye
Aynen benimde class 2

fevzia

fevzia

Üye
Beyler hafıza kartına yükledim oyun. Hiçbir sıkıntı yapmadı 8 gb class 4

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim hafıza kartı class falan yok standart kart bir kaç oyun taşıdım sıkıntı yani. Yani normal bi kart işimizi görecek

Fritöz ile gönderildi.

The Benefit

The Benefit

Üye
class 6 diyorlardı ama iyi olmuş. Hayırlısı olsun. :)

skynet

Üye
O değilde bu menüye döndüğümde kutular boş oluyor sonradan simgeleri geliyor :/

Türksat 3A ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O değilde bu menüye döndüğümde kutular boş oluyor sonradan simgeleri geliyor :/

Türksat 3A ile gönderildi.

Kısa bir süre sonra düzeliyor :oke:
İşlemler tamamlanıp bir kaç restart yedikten sonra...

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş :hmmm

* Kapalı olan wifi'yi açmak isteyince ayarlara falan gitmeden direk açıyor.
* Ancak açık olan wifi'yi kapatmak istediğinizde ayarlara yönlendiriyor.

Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu

Açık olan wifi'yı kapatmaması gayet güzel olmuş. Belki başka bir wifi'ya bağlanmak isteyeceğiz ;) Veya bağlı bulunduğumuz wifi'ya proxy gireceğiz gibi düşünceler için yapılmış olduğunu düşünüyorum :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Açık olan wifi'yı kapatmaması gayet güzel olmuş. Belki başka bir wifi'ya bağlanmak isteyeceğiz ;) Veya bağlı bulunduğumuz wifi'ya proxy gireceğiz gibi düşünceler için yapılmış olduğunu düşünüyorum :)

Bilemiyorum bence kapatmalıydı doğrudan.
Hangimiz sürekli bağlandığımız wifi'yi, durup dururken değiştirmeye çalışıyoruz ki.
Açmak isteyince her zamanki wifi'yi bulamaz ve ayarlara yönlendirip sorar, onu anlarım.
Ama kapatırken ayarlara gitmek nedir :zzz:

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve skynet

skynet

Üye
Özgür abi sende de arama sms engelleyici hata veriyor mu ? Benim çok işime yarıyordu şimdi aksi gibi açılmıyor hata veriyor =/

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bilemiyorum bence kapatmalıydı doğrudan.
Hangimiz sürekli bağlandığımız wifi'yi, durup dururken değiştirmeye çalışıyoruz ki.
Açmak isteyince her zamanki wifi'yi bulamaz ve ayarlara yönlendirip sorar, onu anlarım.
Ama kapatırken ayarlara gitmek nedir :zzz:

Evimdeki Wi-Fi modemim uzakta çekmiyor, bunun için odamda bir AP oluşturdum ve sinyal düştüğü zaman otomatik olarak geçmiyor, elimle geçirmek zorunda kalıyorum :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ön izleme sürümü diye class sınırı bunda olmayabilir herkes deneyebilsin diye (malum ön izleme geliştiricilere özel olduğundan denemeleri lazım), ama kararlı sürüm çıktığında dedikleri gibi class 6 sınırını dayayabilirler, bunu da göz önünde tutun bence. he şimdi hafıza kartına aldık uygulamaları, sonra kararlı sürüm geldi güncelledik hafızadakiler ne olacak derseniz onu da MS'a sorarsınız :D

TurboCall

TurboCall

Üye
ön izleme sürümü diye class sınırı bunda olmayabilir herkes deneyebilsin diye (malum ön izleme geliştiricilere özel olduğundan denemeleri lazım), ama kararlı sürüm çıktığında dedikleri gibi class 6 sınırını dayayabilirler, bunu da göz önünde tutun bence. he şimdi hafıza kartına aldık uygulamaları, sonra kararlı sürüm geldi güncelledik hafızadakiler ne olacak derseniz onu da MS'a sorarsınız :D

Microspft demediki class 10 diye ?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Microspft demediki class 10 diye ?

sonuç olarak öyle bi kısıtlamayı MS verecek, tamam sızıntı söylenti olarak dolandı etrafta ama gerçeğe dönerse bunu MS yapmış olmayacak mı? :)harbiden kim demişti onu??? :)

TurboCall

TurboCall

Üye
sonuç olarak öyle bi kısıtlamayı MS verecek, tamam sızıntı söylenti olarak dolandı etrafta ama gerçeğe dönerse bunu MS yapmış olmayacak mı? :)harbiden kim demişti onu??? :)

Birisi uydurdu bende şimdi class 10 alcam ama betada olan finalde kesilmez.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Facebook uygulaması teni olan çalışmıyor varmı bir bilgisi olan???

dakamon

dakamon

Üye
Acaba final sürümüne kadar arada irili ufaklı hata düzeltmeleri alırmıyız yoksa bu boyle gider mi?

Üst Alt