TurboCall
Üye
Oyunlar yazar.Orda nerde
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Oyunlar yazar.Orda nerde
Arkadaşlar eskisi gibi xboxu pasif hale çekebilirmiyiz
Xbox şu an pasif edilemiyor yanılmıyorsam.
Belki final güncellemesinde gelebilir.
O değilde bu menüye döndüğümde kutular boş oluyor sonradan simgeleri geliyor :/
Türksat 3A ile gönderildi.

Öğleden beri konuştuğumuz şu Wifi kısayolu olayı sanırım dalgınlıklarına gelmiş
* Kapalı olan wifi'yi açmak isteyince ayarlara falan gitmeden direk açıyor.
* Ancak açık olan wifi'yi kapatmak istediğinizde ayarlara yönlendiriyor.
Bu kısmı saçma olmuş, bilerek mi yaptılar, unuttular mı yoksa dalgınlıklarına mı geldi anlamadım. @papakudioflu

Açık olan wifi'yı kapatmaması gayet güzel olmuş. Belki başka bir wifi'ya bağlanmak isteyeceğizVeya bağlı bulunduğumuz wifi'ya proxy gireceğiz gibi düşünceler için yapılmış olduğunu düşünüyorum
![]()

Bilemiyorum bence kapatmalıydı doğrudan.
Hangimiz sürekli bağlandığımız wifi'yi, durup dururken değiştirmeye çalışıyoruz ki.
Açmak isteyince her zamanki wifi'yi bulamaz ve ayarlara yönlendirip sorar, onu anlarım.
Ama kapatırken ayarlara gitmek nedir![]()

ön izleme sürümü diye class sınırı bunda olmayabilir herkes deneyebilsin diye (malum ön izleme geliştiricilere özel olduğundan denemeleri lazım), ama kararlı sürüm çıktığında dedikleri gibi class 6 sınırını dayayabilirler, bunu da göz önünde tutun bence. he şimdi hafıza kartına aldık uygulamaları, sonra kararlı sürüm geldi güncelledik hafızadakiler ne olacak derseniz onu da MS'a sorarsınız![]()
sonuç olarak öyle bi kısıtlamayı MS verecek, tamam sızıntı söylenti olarak dolandı etrafta ama gerçeğe dönerse bunu MS yapmış olmayacak mı?Microspft demediki class 10 diye ?
harbiden kim demişti onu??? 
sonuç olarak öyle bi kısıtlamayı MS verecek, tamam sızıntı söylenti olarak dolandı etrafta ama gerçeğe dönerse bunu MS yapmış olmayacak mı?harbiden kim demişti onu???
![]()