Magzada wp8,1 blue olanımı yuklucez arkadaşlar
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Wifi icin yoktu tabi ama mobil veri??Arkadaşlar VPN ayarları Youtube için şart değil. Nokia Lumia sahipleri Ayarlar/Erişim Noktası/yeni ekleye tıklayıp Bağlantı Adı: Herhangi bir isim verin.
İnternet APN
Erişim Noktası Adı: İnternet
Kullanıcı Adı: Boş Bırak
Parola: Boş Bırak
Proxy Adresi: 84.40.120.192
Proxy Bağlantı Noktası: 8080
Ağ Türü: IPv4
Kimlik Doğrulama Türü: Yok
Kaydedip aktifleştirin. Bunun için wp8.1'i beklemenize gerek yoktu![]()
Bu verdiğim mobil veri için zatenW
Wifi icin yoktu tabi ama mobil veri??

Bir şey daha:Artık klavye kursorunu basılı tutarak değil alt tarafındaki baloncuktan tutarak hareket ettirip kaydırabilirsiniz.
Cok iyi beh. Arkadaslarin yaninda yanlis yazdigimi duzeltmek icin canim cikmayacak artikBir şey daha:Artık klavye kursorunu basılı tutarak değil alt tarafındaki baloncuktan tutarak hareket ettirip kaydırabilirsiniz.

Bu arada Windows Phone 8.1'i kurup HERE uygulamalarını güncelleyenler Nokia Drive+'ı açıp haritada herhangi bir yere basılı tutun. O noktaya direk Navigasyon başlatıyor. Ayrıca telefonu sallayınca Uydu görünümü,3B görünümü ve harita görünümü arasında geçiş yapılıyor.
Bir şey daha:Artık klavye kursorunu basılı tutarak değil alt tarafındaki baloncuktan tutarak hareket ettirip kaydırabilirsiniz.
Nasıl ?Bir şey daha:Artık klavye kursorunu basılı tutarak değil alt tarafındaki baloncuktan tutarak hareket ettirip kaydırabilirsiniz.
Nasıl ?
Anlamadım valla bi ss le desteklesek ?Bir mesaj yazarken basılı tuttuğunuz zaman baloncuklu çizgi çıkıyor.
Altındaki baloncuk kısmından tutarak istediğiniz yere rahatça götürebiliyorsunuz.
Eskiden parmakla basılı tutarak ayarlamak çok zor oluyordu.
Şimdi daha rahat.
Bildirimler ve Eylemler menüsüne girip bildirimlerini istediğin uygulamaya tıkla oradan bildirim şekillerini ayarlayabilirsin.Hocam bu bildirimleri nasıl kapatıyoruz?ben sadece action centerde gözüksün istiyorum
Fritöz ile gönderildi.
Bildirimler ve Eylemler menüsüne girip bildirimlerini istediğin uygulamaya tıkla oradan bildirim şekillerini ayarlayabilirsin.
Anlamadım valla bi ss le desteklesek ?
Pil tasarruf (Battery Sense) uygulamasının ikonunda live tile özelliği var , fark ettiniz mi ekrana sabitleyin şarj durumunu gösteriyor
Not : %'de değerini göstermiyor