Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

efeler12

efeler12

Üye
Deneyip sonucu yazacağımı söylemiştim . Bazı fotoğraflarda gerçekten işe yaradı ama hala birçoğu sırasız görünüyor . Dosya yöneticisinden girdiğimde sırası doğru ama galeride karman çorman . Nasıl düzelticem ben bunu :)
kendisi düzeliyor bir şey yapmana gerek yok sen fark etmeden düzelecek Bi gün

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone 8.1.1 Dev-Preview yüklü Lumia 1520 sahipleri güncelleme kontrolü yapabilir. Yeni bir ön izleme güncellemesi gelmiş olması lazım.

PureFood

PureFood

Üye
Windows Phone 8.1.1 Dev-Preview yüklü Lumia 1520 sahipleri güncelleme kontrolü yapabilir. Yeni bir ön izleme güncellemesi gelmiş olması lazım.
abi geri kaldım bende gdr1 8.1 var, cyan ne zaman gelcek :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu gece ya da yarın gelir. Amerikada Lumia 1020,1520 ve Almanyada Lumia 920 Dev Preview için Cyan güncellemesi tekrar aktif edildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve PureFood
rainman3545

rainman3545

Üye
Preview yüklü 620 telefonumu sıfırlayıp eşime verdim.Tabi onun microsoft hesabını girdim.Lumia cyan güncellemesini nasıl yükleriz o telefona arkadaşlar?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
ali kemal abi ben 1020'ye gdr1'1 yükledim bugün.önceden sürdürülüyor yazısı hiç çıkmıyordu.8.1 cyan vardı.şimdi müzikçalarda bile çıkıyor.ne yapmalıymbide bu gdr1'in bize artısı ne.özelliği ne yani
nokia software updateri kullan.ben dün yaptım 8.1+cyan geldi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Preview yüklü 620 telefonumu sıfırlayıp eşime verdim.Tabi onun microsoft hesabını girdim.Lumia cyan güncellemesini nasıl yükleriz o telefona arkadaşlar?
Preview For Developers uygulamasını yükle bile senin hesabıyla oturum Aç uygulamada. Güncelleme kontrolü yap.

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ali kemal abi ben 1020'ye gdr1'1 yükledim bugün.önceden sürdürülüyor yazısı hiç çıkmıyordu.8.1 cyan vardı.şimdi müzikçalarda bile çıkıyor.ne yapmalıymbide bu gdr1'in bize artısı ne.özelliği ne yani
nokia software updateri kullan.ben dün yaptım 8.1+cyan geldi
Preview güncellemelerde cihazlarda sorunlar olabilir. Zaten yayınlanma amacı bu sorunları görmek. Fakat güncellemeyi yeni yaptıysam yarına kadar bekleyip sonra tekrar deneyin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada güncelleme yakın Wifileri açın.:kop:

Preview For Developers için Cyan güncellemesi wifi istiyor.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Preview güncellemelerde cihazlarda sorunlar olabilir. Zaten yayınlanma amacı bu sorunları görmek. Fakat güncellemeyi yeni yaptıysam yarına kadar bekleyip sonra tekrar deneyin.
sıfırlamayı deneyecem bide.bakalım düzelecekmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
dücane

dücane

Üye
Almanya da yasiyorum Prewiev for developers var lumia 920´im de, malesef güncel diyor...insallah yarina Allah nasip ederse

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Biz gördük de ne oldu. Boşver çok ümitlenme. Haftaya Debian Red tanıtılırsa ona yoğunlaşırız
Nokia bu hızla haftaya biraz zor tanıtır. Tamam microsoft işini güzel yapıyor çalışıyor adamlar ama nokia çok yavaş hareket ediyor. Microsoft un bu işe bi el atması lazım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: dücane
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Almanya da yasiyorum Prewiev for developers var lumia 920´im de, malesef güncel diyor...insallah yarina Allah nasip ederse
Almanyada Lumia 920 cihazına güncelleme gelen arkadaşım var. Size de yarına kadar gelir büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: dücane

Üst Alt