4MaGuS
Üye
o titreme sorunu sadece arak plan uygulamalar kısmında oluyor bende be çokta lazım değil orada uzun süre kalmıyorsunuz sonuçta ve onu noramlde siz yapmanız içi elinizi sağa çekip beklemeniz gerekiyor normal bir kullanıcı o kısımda geri tuşuna uzun süre basıp hangi uyuglamaya geçecekse ona gelip tıklayıp direk geçer yani bunu bu kadar uzatmaya gerek yok, yok ana ekranda bir sorun varsa bir şey diyemem ona ama bence görsellik tm bir yerde etkilidirde sistemin genel yapısı çok daha önemlidirO arkadaş kim bilmiyorum ama turkcell mağazasında denediğim wp 8.1 çıkışlı Lumia 630 de bile ekranı kaydırınca yazılar titreyerek gidiyordu.
Bende yok deyince o sorun ortadan kalkmıyor arkadaşım. Ya gözün görmüyor yada dikkat etmemişsindir.
Çekeceğin videoda o sorunun görülebileceğini sanmıyorum , direkt kullanırken belli olur.Yada çok kaliteli bir kamerayla 60 fps video çekersen belli olur. Gdr1 ile birazcık daha ekran kaydırma iyileşti ,eksiye oranla daha pürüzsüz gidiyor ama hala tam anlamıyla bu sorun gitmiş değil , sürüklerken titreşim sorununu çözemediler. Kıçı kırık dandik Turkcell t50de bile daha akıcı kaydırma yapıldığını görünce wp den gün geçtikçe soğuyorum.