Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni konu açmamak adında burada sormak istiyorum . Telefondan daha önce sildiğim fotoğrafları telefona tekrar attığımda tarih sırasına göre değil karışık görünüyor . Nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayara Run As Date(dosyaların tarihlerine müdahale etmeye yarıyor) indirip bütün fotoğrafların tarihlerine baktım yanlış olanları düzelttim telefona tekrar attım bişey değişmedi hala 2 yıl önce çektiğim fotoğraf en sonda görünüyor .

Abi o tarih cihaza atılma tarihi olarak geçiyor. Oluşturma tarihi değil. Eğer dizmek istersen en eskiyi ilk at en yeniyi son. O zaman istediğin olacaktır ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
NSU ya bağlamadan yapma imkanım var mı ?
Gdr1 güncellemesini almak için Preview for Developer uygulamasını cebe indirip, üyelik oluşturup güncelleme kontrolü yapman yeterli olur. Gelen güncelleme paketini yükleyince bir kez daha güncelleme kontrolü yapmanız lazım.
Arkadaşlar kaç mb bu gdr1?
Yükleme olayına bakarsam tahminimce 25-40 mb arasında gibi.
Ek düzeltme paketi 5-10 mb sanırım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Abi o tarih cihaza atılma tarihi olarak geçiyor. Oluşturma tarihi değil. Eğer dizmek istersen en eskiyi ilk at en yeniyi son. O zaman istediğin olacaktır ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Teşekkür ederim deneyip sonucu söylerim :)

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Adamların eksiği yok ki biz daha onlara yetişmeye çalışıyoruz ondan bu heyecan:) ama artık oldu bence benim için bi eksiği kalmadı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Çok sıkıcı.

efeler12

efeler12

Üye
Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni konu açmamak adında burada sormak istiyorum . Telefondan daha önce sildiğim fotoğrafları telefona tekrar attığımda tarih sırasına göre değil karışık görünüyor . Nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayara Run As Date(dosyaların tarihlerine müdahale etmeye yarıyor) indirip bütün fotoğrafların tarihlerine baktım yanlış olanları düzelttim telefona tekrar attım bişey değişmedi hala 2 yıl önce çektiğim fotoğraf en sonda görünüyor .
Benim düzeldi kendi kendine

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
Keşke şu preview'i nokia verse orijinal sürümüde microsoft.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz ve Aybin.Kilic
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar ben şimdi WP8.0 a geçip oradan cyan+wp8.1 sonra gdr1 son güncellemeye kadar güncelledim. Ve hem bataryada hem cihazın stabilliğinde aşırı bir artış oldu tek sıkıntı sararma o da debian rede inş.. Böyle devam Microsoft ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar ben şimdi WP8.0 a geçip oradan cyan+wp8.1 sonra gdr1 son güncellemeye kadar güncelledim. Ve hem bataryada hem cihazın stabilliğinde aşırı bir artış oldu tek sıkıntı sararma o da debian rede inş.. Böyle devam Microsoft ;)

Gdr1 ile batarya düşüyor tek cyan denedin mi

karasimsek_1992

Üye
Arkadaşlar recobery tooldan l820 cyan yükledim.üzerine gdr1 yükledim pil sorununu çozmuşler gibi duruyor.onun dışında gerçekten telefon stabil hale getirmeye çalışmışlar ufak tefek hatalar görsem de şu hali gerçekten gayet hızlı ve stabil.devam ms.pil içinde gayet iyi halletmişler durumu ;)

metinmb407

Üye
Arkadaşlar developer hesabından yuklemiştim ama ayarlardan ekstralar bilgi kısmında hala
Black yazıyor. Bilgisi olan?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia Software Updater yada Nokia software retail tools yükleyin pc ye. Onlarla server üzerinden wp8.1 + cyan güncellemesini pc ye indirip yükleme yapın.
Ama telefonu sıfırlar bu işlem. Yedekleme yapmanızı tavsiye ederim.

Wp8.0 downgrade yaptı iseniz gdr yüklemeden güncelleme kontrolü yapınız. 2 sefer güncelleme yapacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: metinmb407
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Cyanda olpta menuleri kaydırdığında ekranı titreme yapan varmı

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Ben Cyan yüklediğimde ekran titremesi yoktu. Peşinden tekrar Gdr1 Ön izlemeye geçtim, şuanda da yok. (NL920)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Ben Cyan yüklediğimde ekran titremesi yoktu. Peşinden tekrar Gdr1 Ön izlemeye geçtim, şuanda da yok. (NL920)
Olmuyor ekran titremesi. Arkadaşlar her şey kapalı halde yatmadan önce telefonu koyduğum da Cyan'da şarj %88'den %87'ye düşmüştü. Üzerine gdr1 yapınca %99'dan %74'e düştü. Şarj konusunda WP8.0+Black kadar olmasada Cyan gayet başarılı. Ama cyanda da kelime tahmini sorunu var. Yani mecburen gdr1 devam edeceğim. Tahmin çok önemli.

fraps34

Üye

Kaydırma yapınca yazıların titreyerek gitmesi wp nin temel sorunudur , sorunu maalesef wp8.1 ilede çözemediler. GEçen gün turkcelin bayisindeydim teşhirde yeni çıkan Lumia 630 koymuşlar. Deniyeyim dedim kaydırmalarda titreşim sorunu ondada mevcuttu.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kaydırma yapınca yazıların titreyerek gitmesi wp nin temel sorunudur , sorunu maalesef wp8.1 ilede çözemediler. GEçen gün turkcelin bayisindeydim teşhirde yeni çıkan Lumia 630 koymuşlar. Deniyeyim dedim kaydırmalarda titreşim sorunu ondada mevcuttu.
Bu sorun oluşturmuyorki. Yani ne gibi bir sorun oluşturabilir?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Surface tablet ? İle mi gönderilmiş benim niye haberim yok bu tabletten

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Hemde temel sorun??
Hiç kimsede olmayan titreme??
Yine titrek ekran iddiası Bizim Bi titrek arkadaşımız vardı. Ara ara ekran titriyor diyerek geliyordu. Yoksa o sen misin? hani işin garip tarafı hiç kimsede yok titreme. Herkes çek video koy dedi. Vatandaş çekemedi sonra kayboldu gitti.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben çekebilirim video ve bu Sorun teşkil ediyor arkadaşım gorseli bozan hdrşey sorundur bnm için

fraps34

Üye
Hemde temel sorun??
Hiç kimsede olmayan titreme??
Yine titrek ekran iddiası Bizim Bi titrek arkadaşımız vardı. Ara ara ekran titriyor diyerek geliyordu. Yoksa o sen misin? hani işin garip tarafı hiç kimsede yok titreme. Herkes çek video koy dedi. Vatandaş çekemedi sonra kayboldu gitti.

O arkadaş kim bilmiyorum ama turkcell mağazasında denediğim wp 8.1 çıkışlı Lumia 630 de bile ekranı kaydırınca yazılar titreyerek gidiyordu.
Bende yok deyince o sorun ortadan kalkmıyor arkadaşım. Ya gözün görmüyor yada dikkat etmemişsindir.
Ben çekebilirim video ve bu Sorun teşkil ediyor arkadaşım gorseli bozan hdrşey sorundur bnm için

Çekeceğin videoda o sorunun görülebileceğini sanmıyorum , direkt kullanırken belli olur.Yada çok kaliteli bir kamerayla 60 fps video çekersen belli olur. Gdr1 ile birazcık daha ekran kaydırma iyileşti ,eksiye oranla daha pürüzsüz gidiyor ama hala tam anlamıyla bu sorun gitmiş değil , sürüklerken titreşim sorununu çözemediler. Kıçı kırık dandik Turkcell t50de bile daha akıcı kaydırma yapıldığını görünce wp den gün geçtikçe soğuyorum.

Üst Alt