Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

KenanK

KenanK

Üye
Gren Sullivan; OEM will be able to skin the Windows Phone user interface

Elleri görelim arkadaşlar. Üreticileri telefonlarda skin kullanabilecekleri fakat bu ne zaman olacak belli değil.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım gibi gibi....

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

luckysleven

luckysleven

Üye
sizin durumu sanırım şöyle açıklayabilirim. Cyan ilk 925'lere verildiği zaman yükleyenlerdendiniz ve o zaman BitLocker sorunu yoktu kimsede ve preview sürümü kullanmanıza rağmen güncellemeyi aldınız, daha sonrasında preview'li cihazların bazılarında BitLocker sorunu çıkınca Cyan güncellemesi bir süreliğine kesilmişti. ondan sonrasında da kullanıcıların downgrade yapması gerektiği söylendi Cyan güncellemesini alabilmeleri için. Sonuç olarak sizdeki Cyan beta değil :)

Oh be sonunda net bir cevap aldim tesekkur ederim : )

Bu arada son bir soru daha sorayim bendeki 8.1 ve gdr1 de beta degil dimi ? Yani benim beklemem gereken bir guncelleme yok

• Beğen
Tepkiler: Serhan
beats

beats

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sanırım gibi gibi....
Duvar kağıdı olarak yapıyor güzel de duruyor ama bu defa da canlı kutunun anlamı kalmıyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Oh be sonunda net bir cevap aldim tesekkur ederim : )

Bu arada son bir soru daha sorayim bendeki 8.1 ve gdr1 de beta degil dimi ? Yani benim beklemem gereken bir guncelleme yok

gdr1 şu an herkezde beta onu beklemeniz gerekiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
emz

emz

Üye
Hayır uygulama odası

Telefonu kapatır gibi güç tuşuna basılı tut. Ardından yukarıdan gelen ekranı aşağı değil yana çek düzelir ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan
luckysleven

luckysleven

Üye
Telefon yine kapanmis gece yine ses kisma+power ile actim artik sinir etmeye basladi. Isim ilginci cok kiside bu sorun var ama cozumunu bilen yok

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Umarım GDR1 en kısa sürede beta olmaktak çıkar prew olanlara finalle beraber Cyan gelir ve arkasından GDR2 ile ne yeniklikler gelecek onu açıklarlar ve onuda Eylül sonu gibi verirler

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Bugün güncelleme yaptım şimdi magzaya girmiyor hata veriyor ne yapıcam

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bence gdr1'in finali önümüzdeki ayın içinde gelir. Debian Red güncellemesi ise Ekimin sonuna sarkar. Hatta belki GDR2 nin ön izlemesi, Gdr1 finalinin Debian Red güncellemesinden önce gelir. Evet evet Bence Ekim ayında GDR2 nin ön izlemesini alırız arkadaşlar :)
Yani aslında şöyle bir bakıyorum da bizden başka (Windows Phone) Hiç bir başka İS (işletim sistemi) forumlarında bu kadar hareketlilik, bu kadar macera, entrika, bilimkurgu ve heyecan var mı? Abi hemen hemen her ay bir atraksiyon mutlaka yaşıyoruz yav. İster beta olsun ister orjinal, ister ek yama olsun bir şeylerin hareketliliği bekleyişi mutlaka var. Neredeyse 3 ayda bir bir günceleme yada başka bir durum söz konusu.
X işletim sistemine sahip bir başka forumda arkadaşlar ne yapıyorlardır sizce? Heheh bence oturup esneyerek sadece ekrana bakıyorlardır. :P Yorum yazanlar Cee yazıp çıkıyorlardır. :zong:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic, serinaga ve 3 diğerleri
windman1981

windman1981

Üye
L820 Gdr 1 kullaniyorum. Şu an güncelleme geldi. Ne güncellemesi bu şimdi

dakamon

dakamon

Üye
Gdr1 düzeltme güncellemesi biz yaptık sen yapmamışsın demekki

KenanK

KenanK

Üye

Bütün telefonlar için sanırım serverlere eklenmiş.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
şarj bir gün bile gitmez hale geldi gdr 1 uptade güncellemesinden sonra.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
NSU ya bağlamadan yapma imkanım var mı ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar kaç mb bu gdr1?

csH

csH

Üye
Bence gdr1'in finali önümüzdeki ayın içinde gelir. Debian Red güncellemesi ise Ekimin sonuna sarkar. Hatta belki GDR2 nin ön izlemesi, Gdr1 finalinin Debian Red güncellemesinden önce gelir. Evet evet Bence Ekim ayında GDR2 nin ön izlemesini alırız arkadaşlar :)
Yani aslında şöyle bir bakıyorum da bizden başka (Windows Phone) Hiç bir başka İS (işletim sistemi) forumlarında bu kadar hareketlilik, bu kadar macera, entrika, bilimkurgu ve heyecan var mı? Abi hemen hemen her ay bir atraksiyon mutlaka yaşıyoruz yav. İster beta olsun ister orjinal, ister ek yama olsun bir şeylerin hareketliliği bekleyişi mutlaka var. Neredeyse 3 ayda bir bir günceleme yada başka bir durum söz konusu.
X işletim sistemine sahip bir başka forumda arkadaşlar ne yapıyorlardır sizce? Heheh bence oturup esneyerek sadece ekrana bakıyorlardır. :P Yorum yazanlar Cee yazıp çıkıyorlardır. :zong:

Adamların eksiği yok ki biz daha onlara yetişmeye çalışıyoruz ondan bu heyecan:) ama artık oldu bence benim için bi eksiği kalmadı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Phone platformunda maxicep üyeleri sürekli güncelleme almaya alıştı. O yüzden sistem uzaya çıkmanıza imkan tanısa bile yine de söyleyecek lafı olanlar olacaktır. Ki bence olmalı da. Fakat eleştirici yapıcı olursa eleştiridir ve bunu herkes makul karşılar. Yıkıcı olursa karalamadan öteye geçemez.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, emz, OttomaN TigeR ve 4 diğerleri
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Windows Phone platformunda maxicep üyeleri sürekli güncelleme almaya alıştı. O yüzden sistem uzaya çıkmanıza imkan tanısa bile yine de söyleyecek lafı olanlar olacaktır. Ki bence olmalı da. Fakat eleştirici yapıcı olursa eleştiridir ve bunu herkes makul karşılar. Yıkıcı olursa karalamadan öteye geçemez.

Evet biz tüketiciler istersek üreticiler yapacaktır

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

kozmortr

Üye
Lumia 520 bende telefon güncel diyor gelmedi mi güncelleme nasıl alıcaz

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar konuyla alakasız ama yeni konu açmamak adında burada sormak istiyorum . Telefondan daha önce sildiğim fotoğrafları telefona tekrar attığımda tarih sırasına göre değil karışık görünüyor . Nasıl düzeltebilirim ? Bilgisayara Run As Date(dosyaların tarihlerine müdahale etmeye yarıyor) indirip bütün fotoğrafların tarihlerine baktım yanlış olanları düzelttim telefona tekrar attım bişey değişmedi hala 2 yıl önce çektiğim fotoğraf en sonda görünüyor .

Üst Alt