Onu siz ayarlıyorsunuzKardeşim bu bonzai fırtınası geçerken acaba Microsoft'un patronudamı sayın elopdamı bonzaiden içti yoksa baksana içmiş herhâlde güncellemeyi o kafayla verdi galiba![]()
Baksana şuna ya telefon mağazadan güncelleme yapmak için bile wifiyi istiyor ya bu ne ya elop sana sesleniyorum bunu güncellemek için bize wifi şartmı acaba
![]()
![]()
Güncellemeyi Wifi üzerinden al demiyorum ki! Wifi üzerinden al desem o mesajlar karşıma çıkmalıydı.Mağaza ayarlarına girip oradan sadece wi fi kullan seçeneğini kapat. Microsoft o kadar da salak değilmiş değil mi![]()
Telefonda yüklü olan tüm dilleri silin. Sadece Türkçe kalsın. Telefonu kapatıp açın klavye önerileri güncellemesinin görünmesi lazım.klavye önerileri hala inmedi
Olay şu; eğer sen wifi ile bağlıyken indir dersen ve ardından wifi bağlantısını kesip bırakırsan indirmiyor, bu uyarıyı veriyor. Aynısı mobille indirirken sen wifi bağlantısını kur gene de mobil veriden iniyor. Altında hücresel ağ yazıyor. En azından ya yeniden başlatman ya da duraklatıp tekrar başlatman gerekiyor. Tek çözüm bu. Bug veya değil ama sorun bu zaten telefonda dil yok. kaç kere kapadım açtım bişey yok. son kez deniyorumGüncellemeyi Wifi üzerinden al demiyorum ki! Wifi üzerinden al desem o mesajlar karşıma çıkmalıydı.
Artı bir diğer sorunum da şebeke sadece 2g ye ayarlı ama ne hikmetse mobil veri bağlantım sürekli H veya H+ (3g) !!!
Bir terslik yok mu sizce. (Hatta mesaj yazarken ekran görüntüsü aldım. Sonra resimle oynanmış demeyin)
Telefonda yüklü olan tüm dilleri silin. Sadece Türkçe kalsın. Telefonu kapatıp açın klavye önerileri güncellemesinin görünmesi lazım.
Mağaza ayarlarına girip oradan sadece wi fi kullan seçeneğini kapat. Microsoft o kadar da salak değilmiş değil mi![]()

Valla wp8.1 de toparlar diyordukArkadaşlar arkada bu iphone vs wp olayı olmuş karışmış biraz olayı biz başlattık. İlk hatta ben yazdım dorumda sonra herkes sordu falan
Şimdi benim tüm derdim şu. Ben useragent hırsızlığına karşı değilim. Tamam şimdi daha iyi gösteriyor mobilde falan. Ama şimdi ben çıkmışım arkadaşlarımın karşısında adamlara işte wp şöyle avantajlı böyle iyi derken bir internete girince iphone yazması işte o anda tüm karizmayı çiziyor. Sizde bir android ya da ios kullanıcısı olasınız ve sistemi hiç bilmeseniz sizede garip gelir. Abi niye iphone veya wp dışında bir şey gibi görünüyoruz? Adam bu ne lan, ne çakma bir sistem. Bundan bir halt çıkmaz deyip gidiyor ki hakkı da var. Şimdi bu olacak iş mi? Ayrıca niye kendi sistemimizi bir kere olsun adam gibi övemedik? Bunlar büyük hatalar. Millete şusu iyi diyorum adam bende de bu var diyo. Ama bu yok diyorum sizde bunlar bozuyor diyo. İyide bu zihniyetle siz müşteri çekemezsiniz ki? Yahu bizler kullanıcı olarak, kesin bilgi veriyorum, MS veya Nokia hepsinden çok cihazlarını savunuyor ve reklamını yapıyoruz. Birazda kendileri uğraşsa sonuç bu olmaz. Sistem %1-2 aralığında küçülmüş . Sizce bu normal mi? Gelişen sistem geriler mi? Bunu sonu iyi değil ve artık önlem gerekiyor. Burada da en çok wp ismini yaymak ve onu kullanmak önemli. Kullanıcı isteğini kendi çalışıp yapsın. Başkasının çakması olmasın. Üstüne koysun ve geliştirsin. Wp 9 ne olacak bilmiyorum ama umarım onda toplarlar.
Çok yazdım kusuruma bakmayın.
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
şimdi wp9 a kaldı hayaller
sence onda da toparlarmı 
katılıyorum sana mobil kısmın gleişmesi tabiki lazım ancak bunu ıphona benzetme ile olmaz bu neden bazı sitelerde sorun yaşıyorum belki bu gdr 1 ilede iligli olabilir ama istemiyorum kardeş ben ıphone falan bunun çözümü yok mu ya ie nin eski sürümünü kurma şansımız varsa iyi olur aslında dönerim veya artık ie yi bırakma bakti geldi bu gidişle bilmiyorum sonunda ne olacakArkadaşlar arkada bu iphone vs wp olayı olmuş karışmış biraz olayı biz başlattık. İlk hatta ben yazdım dorumda sonra herkes sordu falan
Şimdi benim tüm derdim şu. Ben useragent hırsızlığına karşı değilim. Tamam şimdi daha iyi gösteriyor mobilde falan. Ama şimdi ben çıkmışım arkadaşlarımın karşısında adamlara işte wp şöyle avantajlı böyle iyi derken bir internete girince iphone yazması işte o anda tüm karizmayı çiziyor. Sizde bir android ya da ios kullanıcısı olasınız ve sistemi hiç bilmeseniz sizede garip gelir. Abi niye iphone veya wp dışında bir şey gibi görünüyoruz? Adam bu ne lan, ne çakma bir sistem. Bundan bir halt çıkmaz deyip gidiyor ki hakkı da var. Şimdi bu olacak iş mi? Ayrıca niye kendi sistemimizi bir kere olsun adam gibi övemedik? Bunlar büyük hatalar. Millete şusu iyi diyorum adam bende de bu var diyo. Ama bu yok diyorum sizde bunlar bozuyor diyo. İyide bu zihniyetle siz müşteri çekemezsiniz ki? Yahu bizler kullanıcı olarak, kesin bilgi veriyorum, MS veya Nokia hepsinden çok cihazlarını savunuyor ve reklamını yapıyoruz. Birazda kendileri uğraşsa sonuç bu olmaz. Sistem %1-2 aralığında küçülmüş . Sizce bu normal mi? Gelişen sistem geriler mi? Bunu sonu iyi değil ve artık önlem gerekiyor. Burada da en çok wp ismini yaymak ve onu kullanmak önemli. Kullanıcı isteğini kendi çalışıp yapsın. Başkasının çakması olmasın. Üstüne koysun ve geliştirsin. Wp 9 ne olacak bilmiyorum ama umarım onda toplarlar.
Çok yazdım kusuruma bakmayın.
Valla wp8.1 de toparlar diyordukşimdi wp9 a kaldı hayaller
sence onda da toparlarmı
![]()
Gidişat iyi değil. Zorlamaları lazım ama laf var icraat yok
Bir güncellemenin 2 ayda bitmemesi için buna en büyük örnek diyebiliriz. Hani önceden Nokia geçiştiriyor, geç veriyor denirdi ama o yok artık. Nokia ms aynı. Hani bahane kalmadı. Yapacak bi'şey yok. Kendini hep lider sandı ama hata yapıyor. Bu gidişle batacaklar. Pc sektörü de bitiyor. Sonu hüsran olacak gibi. 
Beni yanlış anlama aslında orada ince bir giydirdim MS ye 8.1 de coşacak herkes wp yi tanıyacak satışlar artacak diyorduk ama getiriler bizim için yeni ama mobil dünya için eski özelliklerin wp a gelişinden başka bir şey olmadı. E haliyle hala daha android ve ios kullanıcılarını sisteme çekmek için farklı bir şey olmadığını gördük. Yani güncelliyorlar sistemi Allah için öyle çok üzerine düşüyorlar gerçekten. Google bile şu reklamların üzerine düşeceği kadar ms kadar sisteminin üzerine düşse android bambaşka yerlerdeydiAbi o zaman sana gerçek düşüncemi ve olan olayları somut yazayım.
Bir sistem çıkardılar adı XP. Sistemin desteği biteceği yıla kadar hala çözemedikleri bir sorun vardı ki şimdi çözüldü mü kullanmadığımdan bilmiyorum. SVCHOST.EXE abi çok mu zor? Değil ama uğraşmıyor. Hem önünde çıkacağa bakıyor ms. Açıkçası hiç ümidim yok. Acı gerçek ki MS karşısında pc sektöründe ona meydan okuyacak, kök söktürecek veya aynı özellikleri karşılayacak sistem yok. Windows sürümleri tek gidiyor. Aynı Nokia zamanında nasıl fantezi yaptı, saçma salak davrandı battı onun gibi. Sonu hüsran olacak bu gidişatla. Ama wp böyle olmuyor çünkü yılların sistemleri var. Abi her türlü üstün olsan adamda karlı çıkan bir açı oluyor. Ne bileyim bize hala gelmeyen ya da onlarda avantajlı olan özellikler. Her sistemin kendine özel avantajı olur ama adamlar alışmış artık diğerleri. Kolay değildir. Hayırlısı olsun ne diyeyimGidişat iyi değil. Zorlamaları lazım ama laf var icraat yok
Bir güncellemenin 2 ayda bitmemesi için buna en büyük örnek diyebiliriz. Hani önceden Nokia geçiştiriyor, geç veriyor denirdi ama o yok artık. Nokia ms aynı. Hani bahane kalmadı. Yapacak bi'şey yok. Kendini hep lider sandı ama hata yapıyor. Bu gidişle batacaklar. Pc sektörü de bitiyor. Sonu hüsran olacak gibi.
ama işte bize getirebilecekleri tüm özellikleri hiçbir stabillik sorunu yaşatmadan getirmek için çok sıkı çalışıyorlar. Bakın ios7 geldi iphıne4 ler eskisine göre yavaşladı bizde 520 de bi yavaşlama oldu mu? Ben inanıyorum ki wp9 dada 520 çok akıcı çalışacak ama wp 9 bile satış patlaması yaratmayacaktır eğer yenilikçi hiçkimsede olmayan bir şeyler getirmezlerse.Rica ederim.Evet ondan dolayıymış uygulamayı yükledim sildim düzeldi teşekkür ederim.
Beni yanlış anlama aslında orada ince bir giydirdim MS ye 8.1 de coşacak herkes wp yi tanıyacak satışlar artacak diyorduk ama getiriler bizim için yeni ama mobil dünya için eski özelliklerin wp a gelişinden başka bir şey olmadı. E haliyle hala daha android ve ios kullanıcılarını sisteme çekmek için farklı bir şey olmadığını gördük. Yani güncelliyorlar sistemi Allah için öyle çok üzerine düşüyorlar gerçekten. Google bile şu reklamların üzerine düşeceği kadar ms kadar sisteminin üzerine düşse android bambaşka yerlerdeydiama işte bize getirebilecekleri tüm özellikleri hiçbir stabillik sorunu yaşatmadan getirmek için çok sıkı çalışıyorlar. Bakın ios7 geldi iphıne4 ler eskisine göre yavaşladı bizde 520 de bi yavaşlama oldu mu? Ben inanıyorum ki wp9 dada 520 çok akıcı çalışacak ama wp 9 bile satış patlaması yaratmayacaktır eğer yenilikçi hiçkimsede olmayan bir şeyler getirmezlerse.