Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
Evet sanki stabilite daha da atmış gibi geldi, umarım bozulmaz ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
bana güncelleme gelmedi. developers açık ama

emz

emz

Üye
Arkadaşlar o sürdürülüyor yazısını her menüye dönüşümde görüyordum ama artık yok. Bunu düzeltmişler. Ama daha bir çok uygulama açıkken ne oluyor kısmı belli değil. Bende bir internet sekmesi açınca arkadaki herşey kapanıyordu. Ayrıca müziğe girince herşey gidiyordu. Daha onlara bakamadım. Umarım eski haline dönmüştür.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Hersey super de birde su kendi kendine kapanma sorununu cozseler eksik kalmayacak. Anlayamadigim sey kapaninca neden sadece ses kisma+power ile aciliyor ?

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Arkadaşlar şu sıkıntı var mı sizlerde de ya telefonumu dokun ile açıyorum her açtığımda 2 sn. sürdürülüyor diyor sonra açılıyor ne ile alakalı olabilir?

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Batarya da baya iyi gözüküyor. Sabah 5 buçukta çıkardım şarjdan saat 11.30 %90 da şuanda...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Benimda cyan dan sonra çok iyi geldi.
Aynı snickers etkisi yarattı telefonda.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
aktif ama güncelleme kontrol ediyor yarım saat sonra güncel diyor
Pfd uygulamasını kaldırın ve telefonu yeniden başlatın.
Mağazadan pfd yi yeniden yükleyip hesabı aktif edin. Bir daha güncelleme kontrolü yapın.

skynet

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Bende teli sıfırlayacağım diye deneme olarak kurayım dedim ön izlemeyi ama güncellemeleri denetliyor o şekeli de kalıyor ve en sonunda da hata veriyor :)
bende şuan ki yani gdr1'den sonra ki güncellemeyi alamadım

habbuj

habbuj

Üye
Arkadaşlar şu sıkıntı var mı sizlerde de ya telefonumu dokun ile açıyorum her açtığımda 2 sn. sürdürülüyor diyor sonra açılıyor ne ile alakalı olabilir?
live lock screen betadan dolayı o. ayarlardan çocuk odasına girip çocuk odasını açarsan sorun çözülür.

serinaga

serinaga

Üye
Batarya da baya iyi gözüküyor. Sabah 5 buçukta çıkardım şarjdan saat 11.30 %90 da şuanda...

Batarya çok iyi olmuş, L820 oldu olalı bu performansı göstermemişti, sabah 07:30'da aldım, bu saat oldu, yoğun bir kullanımla, neredeyse telefon elimden düşmedi %51'de, eskiden olsa pil bitmişti kesin, böyle devam ederse bu güncelleme çok iyi olmuş. Tek sıkıntılı gördüğüm, ie hafif takılma yapıyor gibi, sayfayı ilerletirken, sizlerde durum nasıl acaba ?

Üst Alt