Preview for Developers kurulu ve aktifse gelmesi lazım ama bilemiyorum.bana güncelleme gelmedi. developers açık ama
bayağı hızlanmışGeçişler hızlandırılmış. Uygulama ve oyunlardan ana ekrana dönüyorken sürdürülüyor yazısını görünce sinir oluyordum...
batarya çok çok iyi benceBatarya da baya iyi gözüküyor. Sabah 5 buçukta çıkardım şarjdan saat 11.30 %90 da şuanda...
Pfd uygulamasını kaldırın ve telefonu yeniden başlatın.aktif ama güncelleme kontrol ediyor yarım saat sonra güncel diyor
Hocam bir sürüm kontrolü yapın belki sizdeki GDR1 in son halidir. Direk onu almışsınızdır?bana güncelleme gelmedi. developers açık ama
bende ki sürüm no 3058.50000.1425.10479Hocam bir sürüm kontrolü yapın belki sizdeki GDR1 in son halidir. Direk onu almışsınızdır?
Bende teli sıfırlayacağım diye deneme olarak kurayım dedim ön izlemeyi ama güncellemeleri denetliyor o şekeli de kalıyor ve en sonunda da hata veriyorbende ki sürüm no 3058.50000.1425.10479

bende şuan ki yani gdr1'den sonra ki güncellemeyi alamadımBende teli sıfırlayacağım diye deneme olarak kurayım dedim ön izlemeyi ama güncellemeleri denetliyor o şekeli de kalıyor ve en sonunda da hata veriyor![]()
live lock screen betadan dolayı o. ayarlardan çocuk odasına girip çocuk odasını açarsan sorun çözülür.Arkadaşlar şu sıkıntı var mı sizlerde de ya telefonumu dokun ile açıyorum her açtığımda 2 sn. sürdürülüyor diyor sonra açılıyor ne ile alakalı olabilir?
@Aybin.Kilic hocam sürüm numaran kaç?bende ki sürüm no 3058.50000.1425.10479
Batarya da baya iyi gözüküyor. Sabah 5 buçukta çıkardım şarjdan saat 11.30 %90 da şuanda...
Neyse baya bir bekledikten sonra gdr1 güncel haliyle yüklendibende şuan ki yani gdr1'den sonra ki güncellemeyi alamadım

@Aybin.Kilic hocam sürüm numaran kaç?
Senin diğer sürüm no ile bendeki farklı? İtalya romundan mı kaynaklı?Neyse baya bir bekledikten sonra gdr1 güncel haliyle yüklendi
İS sürümü: 8.10.14157.200
Diğeri de:3058.50000.1425.0004