Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Aynen öyle video çekerken odaklaşma sorunu cidden büyük bir sorun,gerek etraftaki ışıklardan dolayı olsun gerek sizin dediğiniz sorundan dolayı olsun can sıkıcı bir hal alıyor
video yu hangi progrmala çekiyorsunuz bence o konuda ms daha iyi olabilir geçen bir deneme yaptım kayıtsız netleme gibi bir şeyler vardıya anında netliyor farkına bile varmıyorsun nokia camera kullanırım ama genede ben pek video çekemediğim için bu aralar ne durumda bilmiyorum

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Aynısı bende
Aynısı bende oldu.Kapatıp açtım kamerayı ve ekran simsiyah bişey çekmiyordu kapatıp açılınca anca duzeliyor ve bu sorun iyice can sıkmaya başladı.Odaklama problemide cabası

Nokia Camerada odak var mıydı ?
Şaka yapıyorsun :)
Benim cihazda uzun odak 0 0 0
Galaxy trend Plus var babamda benimkinden iyi odaklıyor bide diyorlar nokia kamera kralı bu nasıl kral tacı kafasında yok

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nokia Camerada odak var mıydı ?
Şaka yapıyorsun :)
Benim cihazda uzun odak 0 0 0
Galaxy trend Plus var babamda benimkinden iyi odaklıyor bide diyorlar nokia kamera kralı bu nasıl kral tacı kafasında yok

arkadaşların telefonlarını bilmiyorum ama ben istediğin her yeri net olarak çekebiliyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kapasite kontrolde geçiçi dosyalar silinmiyor la en az 50 defa sil dedim,

• Beğen
Tepkiler: emz ve skynet

skynet

Üye
Aynen bende de 970Mb yer kaplıyor ama bir türlü silemedim gitti :dry:

• Beğen
Tepkiler: emz ve Murat Alper
emz

emz

Üye
Aynen bende de 970Mb yer kaplıyor ama bir türlü silemedim gitti :dry:

Geçici o kadar bir o kadar da diğer klasörü var. Sağolsunlar sayelerinde telefonda 1 GB boş alan var :\

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Sistemi yeni kurduğum halde 1.2 gb görünüyor diğer klasörü

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
video yu hangi progrmala çekiyorsunuz bence o konuda ms daha iyi olabilir geçen bir deneme yaptım kayıtsız netleme gibi bir şeyler vardıya anında netliyor farkına bile varmıyorsun nokia camera kullanırım ama genede ben pek video çekemediğim için bu aralar ne durumda bilmiyorum
Nokıa camera ile çekiyorumdum videoları.Microsoft'un kamerasına pek içim el vermiyor yani güzel değil sanki o kadar ama ondada bi video çekmeyi denerim bi ara bakalım olacakmı aynı sorun

Yağız Ryan

Yağız Ryan

Üye
Merhaba arkadaşlar prewiew 8.1 kullanıyorum sorunum şu ki fotoğraflarımı telefon görmüyor yaklaşık 1000 fotoğraf var fakat ne hafıza kartında gözüküyor ne de telefon hafızasında fotoğraflardan girince gözüküyor fotoğraflara bakıyorum fakat SD kart'da mı yoksa telefon hafızasında mı bilmiyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Merhaba arkadaşlar prewiew 8.1 kullanıyorum sorunum şu ki fotoğraflarımı telefon görmüyor yaklaşık 1000 fotoğraf var fakat ne hafıza kartında gözüküyor ne de telefon hafızasında fotoğraflardan girince gözüküyor fotoğraflara bakıyorum fakat SD kart'da mı yoksa telefon hafızasında mı bilmiyorum nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar?
telefonun içeriisnde gözüküyor ancak pc ye takınca görmüyor değilmi resimler beyaz olarak mı gözüküyor yoksa hiç mi yoklar tam olarak sorun ney

umitarig

umitarig

Üye
biraz önce güncelleme geldi

• Beğen

zbahadir

Üye
Yeni güncelleme başladı arkadaşlar.
Sanırım bu Windows Phone 8.1 Final

Gün içinde MS 8.1 sürümünün çıktığını e-posta ile duyurmuştu.

KenanK

KenanK

Üye
dp için yeni güncelleme geldi evt.

8.10.14157.200 sürüme ait

Son düzenleme:
  • Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
indiriliyor boyut küçük galiba

beats

beats

Üye
Yenilik fark eden var mı peki ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Yoldayım,neymiş arkadaşlar güncelleme

GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...

zbahadir

Üye
Eskiye nazaran daha hızlı ve sorunsuz yüklendi.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
beklediğinize değecek...acaba ne değişti :)

Üst Alt