Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
şarj az gidiyorsa kalibrasyon yap. dün yaptım acayip farketti :)

Hangi kalibrasyonu yaptın PİL adlı uygulamada bi 60-90 dakika süren bir kalibrasyon sistemi var onu merak ediyorum nasıl işe yarıyo mu diye senin yaptığın hangisi ? ve nasıl

skynet

Üye
Resmi cyan mı ben neler kaçırdım :hmmm

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Valla gelen bir yenilik yok ama kasılmadan takılmadan eser kalmadı :)
Eğer beklemek istemiyorsan italya romunu kur cyan güncellemesini yükle :)

• Beğen
Tepkiler: csH
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Hangi kalibrasyonu yaptın PİL adlı uygulamada bi 60-90 dakika süren bir kalibrasyon sistemi var onu merak ediyorum nasıl işe yarıyo mu diye senin yaptığın hangisi ? ve nasıl

Forumda konu mevcut şuan link atamıyorum. Bulamazsan Google'da ara

csH

csH

Üye
Valla gelen bir yenilik yok ama kasılmadan takılmadan eser kalmadı :)
Eğer beklemek istemiyorsan italya romunu kur cyan güncellemesini yükle :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi. yazısı büyüdü mü :) fırsat bulursam yuklerim bende sıkıldım artık betalardan

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
BE-TA Olması kasılmasını gerektirmez ki! Benden yukarıda onu yazdım. Daha önceki hiçbir betada bu kadar kasmamıştı. Yahu iki internet sekmesini aynı anda kullanamıyorum ki mobil şekilde. Masaüstü modunda ilki bile atıyor ;)
Her hangi bir optimizasyon yok kasmasını gerektirir. Kullandığımız yazılım telefona uygun değil heryerde yazıyor bu.

zbahadir

Üye
Cyan sürümü halen yüklenebiliyor. Kısmen daha stabil ve batarya koruması yeterliydi. Sorunlu görünen Windows Phone güncellemesi olan GDR1. İsteyenler Nokia Software Recovery Tool ile Cyan sürümüne döner GDR1 güncellemesi yapmayarak kullanabilirler. Ben şahsen canlı klasör kutucukları var diye GDR1 kullanmak istemezdim. Şimdi tekrar GDR1 için Debian Red beklememiz gerekiyor. :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arada kaynadı gene. Yedekleme sorunu halen devam ediyor. Yedek alsam teli formatlayacağım yada İtalya romu ile cyan güncellemesine geçeceğim.

zbahadir

Üye
Arada kaynadı gene. Yedekleme sorunu halen devam ediyor. Yedek alsam teli formatlayacağım yada İtalya romu ile cyan güncellemesine geçeceğim.

Bu sorunu hep yaşanıyor.
Yedekleri Yönet bölümünden mevcut yedekleri silin. Önce ayarları yedeklemeyi tercih edin. Başarılı olursanız uygulamaları yedeklersiniz.

Uygulama yedeği olarak düşüncemi belirtmiştim.
  1. Uygulamalar yedeklenmez isimleri yedeklenir.
  2. Uygulama verileri yedeklenmez uygulamanın kendi yedekleme özelliği yoksa.
  3. Mağazadan kalkmış uygulamalarınız yedeklenmez ve o uygulamaları paralı bile olsa kaybedersiniz.
Bundan şu sonuç çıkıyor sadece ayarlarınızı yedeklemeniz yeterlidir. Resimlerinizi veya müziklerinizi USB ile alabilirsiniz onlarda sorun yok.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu sorunu hep yaşanıyor.
Yedekleri Yönet bölümünden mevcut yedekleri silin. Önce ayarları yedeklemeyi tercih edin. Başarılı olursanız uygulamaları yedeklersiniz.

Uygulama yedeği olarak düşüncemi belirtmiştim.
  1. Uygulamalar yedeklenmez isimleri yedeklenir.
  2. Uygulama verileri yedeklenmez uygulamanın kendi yedekleme özelliği yoksa.
  3. Mağazadan kalkmış uygulamalarınız yedeklenmez ve o uygulamaları paralı bile olsa kaybedersiniz.
Bundan şu sonuç çıkıyor sadece ayarlarınızı yedeklemeniz yeterlidir. Resimlerinizi veya müziklerinizi USB ile alabilirsiniz onlarda sorun yok.

Geçmişe ait tüm yedekleri çoktan silmiştim. Uygulama yedeği almam lazım (Royal Revolt 2) Uygulama içi satın alma geçmişim var.
Geçmişte bir kere sıfırladım tüm dataları sildi. Geçmişi bile yüklemedi. Sırf bu oyun yüzünden sıfırlayamıyorum. (Mesajlar da kısmen önemli.)

luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler hard format ile fabrika ayarlarina donme arasinda ne fark var ? Birde hard format hangi tus kombinasyonu ile yapiliyordu ??

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Geçmişe ait tüm yedekleri çoktan silmiştim. Uygulama yedeği almam lazım (Royal Revolt 2) Uygulama içi satın alma geçmişim var.
Geçmişte bir kere sıfırladım tüm dataları sildi. Geçmişi bile yüklemedi. Sırf bu oyun yüzünden sıfırlayamıyorum. (Mesajlar da kısmen önemli.)

Ota yuklemeyle o oyundaki bilgilerimin hiç biri değişmedi ama telefon yine yedekleme yapıp tekrardan yukluyor nasıl bir yedekleme yapıyordur bilemem

ndn nyle gndrdğmle ilglnysn sylsne brz :)))))

sinan430

sinan430

Üye
klasörün içindekiler gızukmuyor ne atsan kayboluyor klasörü kaldıramıyorumda

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia Lumia 1020 Cyan uzerine GDR1 Developer preview kurdum, pili somurude cigir acmis durumda %100 iken sarjdan cikattim 5 dk gecmeden %85'e dustu. Tekrar sarj ettim 10 dk kadar gecti hic dokunmadim %4 azalmis.

Pil somuren ciddi bir hata var. Hickimseye tavsiye etmiyorum GDR1'i. Bir kac hafta bekleyi duzeltme yapilsin oyle yukleyin...
şarj az gidiyorsa kalibrasyon yap. dün yaptım acayip farketti :)
kalibrasyon nasil yapiliyor bilenler acilen aydinlatsinlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Nokia Lumia 1020 Cyan uzerine GDR1 Developer preview kurdum, pili somurude cigir acmis durumda %100 iken sarjdan cikattim 5 dk gecmeden %85'e dustu. Tekrar sarj ettim 10 dk kadar gecti hic dokunmadim %4 azalmis.

Pil somuren ciddi bir hata var. Hickimseye tavsiye etmiyorum GDR1'i. Bir kac hafta bekleyi duzeltme yapilsin oyle yukleyin...
kalibrasyon nasil yapiliyor bilenler acilen aydinlatsinlar.

Bak sen tavsiye etmiyorsun ama cihazdan cihaza değişiyor bende aksine hiç sorun yok benim gibi bir çok kişi sorunsuz kullanırken senin gibi çoğu kişide cihazlarında sorun olduğunu söylüyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

• Beğen
Tepkiler: KenanK
KenanK

KenanK

Üye
L920 ye cyan gelse de cihazı sıfırlayıp GDR1 pw kursak diye bakıyoruz. L920 de sorunsuz çalışmakta, daha önce de dediğim gibi şarjda bence iyileşme kesinlikle var.

zbahadir

Üye

Uygulama yedeği alınmıyor. Uygulamanın kendisinin yedek alma özelliği yoksa verileriniz kesinlikle gider.

Sadece uygulama listesi alınır ve daha sonra o listeye göre geri yüklenir ki bu bence çok ilkel bir model oysa uygulama geçmişinde her şey var hatta oradan istediğiniz uygulamayı zaman buldukça önem sırasına göre geri yükleyebilirsiniz. Bana göre uygulama yedeği değil uygulama listesi tutulur.

Mesajların yedeklenmesinde sorun yoktur bende sorun çıkmadı çünkü

ozggurr

ozggurr

Üye
Bak sen tavsiye etmiyorsun ama cihazdan cihaza değişiyor bende aksine hiç sorun yok benim gibi bir çok kişi sorunsuz kullanırken senin gibi çoğu kişide cihazlarında sorun olduğunu söylüyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Black uzerine Developer PV kurdumugumda sorun yoktu, superdi. Cyan official update gelince sifirladim telenu cyan yaptim remsmi surume gectim orda da sorun yoktu. Cyan uzerine gdr1 kurunca hem isinma hem de sarji somurme durumu var.

Benim sikintima muhaliflik yapicaginiza biliyorsaniz kalibrayonu ogretin. Yoksa telefonu tekra sifirlayip sadece cyan'a yukseltip developer surumunu bir daha kullanmayacagim.

Selamlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
klasörün içindekiler gızukmuyor ne atsan kayboluyor klasörü kaldıramıyorumda

Başındaki ve sonundaki sembollerden dolayı olabilir

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Lumia 520 de saat 06:37 de %100 iken şarjdan çıkardım ve hiç dokunmadım telefona, 14:30 da uyandım ve %91di şarj. Yani arka planda çalışan uygulamalara bakıpta pili somuren bir hata var deyin okey ?

Üst Alt