csH
Üye
Aynen valla artık betayla metayla işim olmaz![]()
Resmi cyan mı ben neler kaçırdım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Aynen valla artık betayla metayla işim olmaz![]()

şarj az gidiyorsa kalibrasyon yap. dün yaptım acayip farketti![]()
Resmi cyan mı ben neler kaçırdım

Hangi kalibrasyonu yaptın PİL adlı uygulamada bi 60-90 dakika süren bir kalibrasyon sistemi var onu merak ediyorum nasıl işe yarıyo mu diye senin yaptığın hangisi ? ve nasıl
Valla gelen bir yenilik yok ama kasılmadan takılmadan eser kalmadı
Eğer beklemek istemiyorsan italya romunu kur cyan güncellemesini yükle
fırsat bulursam yuklerim bende sıkıldım artık betalardanHer hangi bir optimizasyon yok kasmasını gerektirir. Kullandığımız yazılım telefona uygun değil heryerde yazıyor bu.BE-TA Olması kasılmasını gerektirmez ki! Benden yukarıda onu yazdım. Daha önceki hiçbir betada bu kadar kasmamıştı. Yahu iki internet sekmesini aynı anda kullanamıyorum ki mobil şekilde. Masaüstü modunda ilki bile atıyor![]()

Arada kaynadı gene. Yedekleme sorunu halen devam ediyor. Yedek alsam teli formatlayacağım yada İtalya romu ile cyan güncellemesine geçeceğim.
Bu sorunu hep yaşanıyor.
Yedekleri Yönet bölümünden mevcut yedekleri silin. Önce ayarları yedeklemeyi tercih edin. Başarılı olursanız uygulamaları yedeklersiniz.
Uygulama yedeği olarak düşüncemi belirtmiştim.
Bundan şu sonuç çıkıyor sadece ayarlarınızı yedeklemeniz yeterlidir. Resimlerinizi veya müziklerinizi USB ile alabilirsiniz onlarda sorun yok.
- Uygulamalar yedeklenmez isimleri yedeklenir.
- Uygulama verileri yedeklenmez uygulamanın kendi yedekleme özelliği yoksa.
- Mağazadan kalkmış uygulamalarınız yedeklenmez ve o uygulamaları paralı bile olsa kaybedersiniz.
Geçmişe ait tüm yedekleri çoktan silmiştim. Uygulama yedeği almam lazım (Royal Revolt 2) Uygulama içi satın alma geçmişim var.
Geçmişte bir kere sıfırladım tüm dataları sildi. Geçmişi bile yüklemedi. Sırf bu oyun yüzünden sıfırlayamıyorum. (Mesajlar da kısmen önemli.)
))))kalibrasyon nasil yapiliyor bilenler acilen aydinlatsinlar.şarj az gidiyorsa kalibrasyon yap. dün yaptım acayip farketti![]()
Nokia Lumia 1020 Cyan uzerine GDR1 Developer preview kurdum, pili somurude cigir acmis durumda %100 iken sarjdan cikattim 5 dk gecmeden %85'e dustu. Tekrar sarj ettim 10 dk kadar gecti hic dokunmadim %4 azalmis.
Pil somuren ciddi bir hata var. Hickimseye tavsiye etmiyorum GDR1'i. Bir kac hafta bekleyi duzeltme yapilsin oyle yukleyin...
kalibrasyon nasil yapiliyor bilenler acilen aydinlatsinlar.
Geçmişe ait tüm yedekleri çoktan silmiştim. Uygulama yedeği almam lazım (Royal Revolt 2) Uygulama içi satın alma geçmişim var.
Geçmişte bir kere sıfırladım tüm dataları sildi. Geçmişi bile yüklemedi. Sırf bu oyun yüzünden sıfırlayamıyorum. (Mesajlar da kısmen önemli.)
Black uzerine Developer PV kurdumugumda sorun yoktu, superdi. Cyan official update gelince sifirladim telenu cyan yaptim remsmi surume gectim orda da sorun yoktu. Cyan uzerine gdr1 kurunca hem isinma hem de sarji somurme durumu var.Bak sen tavsiye etmiyorsun ama cihazdan cihaza değişiyor bende aksine hiç sorun yok benim gibi bir çok kişi sorunsuz kullanırken senin gibi çoğu kişide cihazlarında sorun olduğunu söylüyor
Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızklasörün içindekiler gızukmuyor ne atsan kayboluyor klasörü kaldıramıyorumda
))))