dakamon
Üye
ben 8.1 güncellemesi sandım bir an cyan olduğu aklıma gelmemişti o yüzden öyle birşey yazdım.Şahsen ben hala 8.1 betasındayım hiç bir güncelleme yapmadım.O yüzden birşey diyemem bir bilgim yok son güncellemelerle ilgili.Gece gece dediklerinizi tam algılayamadım kusura bakma ama az anladığım kadarıyla ms yada nokıa bizlere sorunsuz bir güncelleme vermiyor En basitinden boşverelim sistem güncellemesini programların bile betalarını verip onlarda bile sorun çıkıyor.Ama dediğinizde haklısınız cihaz üreticisininde işe el atması gerekli gerçektende mesela 8s sahipleri yarı yolda kaldılar.Hani tüm telefonlar güncelleme alacaklardı?Bu ne demek wp 9 da lumiaların yarısından çoğu güncellemeyi alamayabilir
Ben açıcası 8s inde guncellemeyi alabileceği kanaatindeyim ama sanırım sıkıntı 4gb hafızasının olması olabilir 3.09 gb yer kaplıyor sistem dosyaları e telefona ne kalacak, sırf bu yüzden almayacaktır belkide. Ama isteseler her türlü verirler iş htc de bitiyor MS de değil.

Şu an açıktı ama o şekilde geldi ekran. Ben onu kullanıyorum ama aslında gelen kilit ekranlarının yarısı program aktif olamadığı için normal kilit ekranı olarak geliyor. Eğer hızlıca açmaya çalışırsanız telefonu sadece siyah ekran üstünde beyaz yazılar geliyor öyle