Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Wifi arada sınırlı deyip bağlanmıyordu şimdi düzelmiş :)
Birde cyan gelseydi keşke :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wifi arada sınırlı deyip bağlanmıyordu şimdi düzelmiş :)
Birde cyan gelseydi keşke :D

8.1 resmi sürümü göremeden 8.1 gdr ye geçtik. Telefon beta manyağı oldu resmen :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, ON9, Heimdalll ve 1 kişi daha
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Şarj konusunda durum nedir hâlâ kötü mü?

yunusiyunus

Üye
Parlaklık profili elle kaydırmalı olmuş sadece bende mi var acaba yorumlara baktım da

yunusiyunus

Üye
Klasör isimlerine simge nasıl yerleştiriliyor

enessrsy

enessrsy

Üye
Şarj konusunda durum nedir hâlâ kötü mü?

Ben sabah 7'de elime aldığımda %44 idi şu anda 08:00 %21 sadece 20 dakika kadar müzik dinledim. Resmi sürüm alamadan iki tane pre sürüm üst üste alınca böyle oluyor demek ki :bilmm

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaş 7 saattir %68'de şarjım.

30dk wifi, 15dk Moliplayer ile müzik dinledim gece de açıktı, maillerimi alabildim alarm falan çaldı ama eksilmiyor.

mrtaksy

Üye
Dostlar bende radyo sıkıntı çıkardı. Başlangıç ekranına sabitlediğim kanalların üstünde radyo simgesi vardı artık yok. Ayrıca herhangi bir istasyonu başlangıç ekranına atamıyorum. Benzer durumda olan var mı ??

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
6 saatte bir güncelleneceği yazıyor. 6 saati beklememiz gerek sanırım bende de aynı durum var.
6 saat çoktan geçti

Bing artık açılışta tam ekran açılıyor

Tam ekran dedinde aklıma geldi kilit ekranına foto koyarken hep ufaltıyor tam resim istiyorum
Mikrofon testinden başarısız olmuş zaten. Gelen kağıtta da parça değişimi yazıyor ama fayda etmemiş. Tekrar göndermek farz oldu :) Maalesef Nokia 920 ve 820 böyle başka hiçbir modelde duymadım. Hemen artlarından 620 geldi ama ondan sıkıntıyı çözmüşler :)
Ben de aynı sorundan verdim geldi aynı devam ediyor ses karşıya gitmiyor servisten aldıktan iki saat sonra tekrar verdim şimdi aslan parça değişti zorla yık kaleyi :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben uğraşmayı bıraktım bence 925e has bi durumla karşı karşıyayız düzelir sanırım :D
Joe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.
Yeni gelen alarm erteleme zamanını fark eden oldu mu? :)
Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.

Update1, çok göze batmasa da çok ince dokunuşları güzel ayrıntılar getirmiş. :alkis

• Beğen
Tepkiler: Sensation
luckysleven

luckysleven

Üye
Joe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.

Update1, çok göze batmasa da çok ince dokunuşları güzel ayrıntılar getirmiş. :alkis

Peki fixleme yaptiklari zaman bunu bize nasil ulastiracaklar ?

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Klasör isimlerine simge nasıl yerleştiriliyor

Mesajlara gir . Simgelerden istediğini seç , ordan kopyala klasör isminin yanına yapıştır .

Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)

bedby

bedby

Üye
Malesef hala ayni ne yapmak lazim bilemedim. Siz bulabildinizmi cozumunu?

Yok maalesef..memleketteyim burdaki internet yavaş olduğundan dolayı pek uğraşmak istemedim..kesin çözüme ulaşıncaya dek bıraktım..bu zamana kadar güncellemeleri en sorunsuz şekilde alan cihaz 925 ti..heralde çok göze battı :) neyse nazarlık olsun :)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
teAtalay

teAtalay

Üye
Bu arada yeni SDK ve Emulatör güncellemeleri de indirmeye sunulmuş.
Forumumuzdaki geliştirici arkadaşlardan yeni API'lere ilişkin bilgileri ve bu yeni apilerin marifetlerine ilişkin örnek uygulamaları bekliyoruz.

@kesasd @teAtalay

Yeni API'de sunulan notification yardımcıları ve giyilebilir cihaz bluetooth bağlantısı dışında bize sunulan bir şey göremedim. Dahasını öğrenirsem paylaşırım :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
luckysleven

luckysleven

Üye
Joe'ya söyledim hazır olduğu zaman Dm atacak:)

: )) haha Abi valla dalgami gectin ciddimisin bilemedim ama seni takip ettigim kadariyla ciddi olma ihtimalin yuksek : ) yarin obur gun adamla bodrum sahillerinde selfie yaparsan sasirmam : )

m542tf

m542tf

Üye
Hareket verisi bende neden yok l1520

Üst Alt