Aybin.Kilic
Üye
Win xp kullanıyorum ve daha önceden 620 ye dead flaş attım pcden.Win xp kullanıyorum malesef kaldık böyle
Win xp kullanıyorum ve daha önceden 620 ye dead flaş attım pcden.Win xp kullanıyorum malesef kaldık böyle
8.1 resmi sürümü göremeden 8.1 gdr ye geçtik. Telefon beta manyağı oldu resmenWifi arada sınırlı deyip bağlanmıyordu şimdi düzelmiş
Birde cyan gelseydi keşke
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Aynı cihaz ve aynı sorun bende de oluştu çözüm bulabildiniz mi ?
Bir kaç gün geçsin yorumlar gelir.Şu an için çok erken.Şarj konusunda durum nedir hâlâ kötü mü?
Şarj konusunda durum nedir hâlâ kötü mü?

6 saat çoktan geçti6 saatte bir güncelleneceği yazıyor. 6 saati beklememiz gerek sanırım bende de aynı durum var.
Tam ekran dedinde aklıma geldi kilit ekranına foto koyarken hep ufaltıyor tam resim istiyorum
Bing artık açılışta tam ekran açılıyor
Ben de aynı sorundan verdim geldi aynı devam ediyor ses karşıya gitmiyor servisten aldıktan iki saat sonra tekrar verdim şimdi aslan parça değişti zorla yık kaleyiMikrofon testinden başarısız olmuş zaten. Gelen kağıtta da parça değişimi yazıyor ama fayda etmemiş. Tekrar göndermek farz olduMaalesef Nokia 920 ve 820 böyle başka hiçbir modelde duymadım. Hemen artlarından 620 geldi ama ondan sıkıntıyı çözmüşler
![]()

Joe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.ben uğraşmayı bıraktım bence 925e has bi durumla karşı karşıyayız düzelir sanırım![]()
Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.Yeni gelen alarm erteleme zamanını fark eden oldu mu?

Joe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.
Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.
Update1, çok göze batmasa da çok ince dokunuşları güzel ayrıntılar getirmiş.![]()
Klasör isimlerine simge nasıl yerleştiriliyor
Malesef hala ayni ne yapmak lazim bilemedim. Siz bulabildinizmi cozumunu?
neyse nazarlık olsun 
Bu arada yeni SDK ve Emulatör güncellemeleri de indirmeye sunulmuş.
Forumumuzdaki geliştirici arkadaşlardan yeni API'lere ilişkin bilgileri ve bu yeni apilerin marifetlerine ilişkin örnek uygulamaları bekliyoruz.
@kesasd @teAtalay

Joe'ya söyledim hazır olduğu zaman Dm atacakPeki fixleme yaptiklari zaman bunu bize nasil ulastiracaklar ?

Joe'ya söyledim hazır olduğu zaman Dm atacak![]()