Güncelleme indirildi fakat açılmıyor hatası veriyorsa muhtemelen dinamik kilit ekranı uygulamasından.bende de aynısı oldu. Biraz bekle ben şimdi sıfırlayarak tekrar deniyorum. Sonucu yazarım.
Preview for Developers uygulaması yüklü mü? Yüklü değilse alamazsınız güncellemeyiLumia 1020 telefonunuz guncel son guncelleme 2 sn once bu guncelleme hangi telefinlara geldi bizde yine tik yok
Bu cyan ne olcak ya bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz arkadaşlar ?????
Tarayıcı görünümü değişmedi zaten sadece mobil siteleri artık diğer platformlar gibi gösterebiliyor.Guncellemeyi yükledim fakat bu internet tarayıcısı yine aynı gorunumu
Evet bunu ben de merak ediyorum bilen var mı?Hareket verisi dediği olay tam olarak nasıl kullanılıyor ?
O değilde cyan ne zaman yayınlanacak bu 3. Soruşum lütfen artık bi cevap verin cyan ı bunun üstüne yükleyebilecekmiyizöncelikle hayırlı olsun. yükleniyor şuan.
o değilde GDR1 final ne zaman yayımlancak acaba...
Hareket verisi sanırım konumunu ve sensörleri kullanarak çalışıyor.Hareket verisi dediği olay tam olarak nasıl kullanılıyor ?
O değilde cyan ne zaman yayınlanacak bu 3. Soruşum lütfen artık bi cevap verin cyan ı bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz
Benim konum açık, diğer sensörler zaten hep açık ancak hala ayar kapalı duruyor aklında başka bir şey olan var mı ?Hareket verisi sanırım konumunu ve sensörleri kullanarak çalışıyor.
Hareket verisini ve konumu aç. Ardından sağlık uygulamasını aç ve adım sayarı aç. Çalışması gerek. Ben de işe yarıyorduBenim konum açık, diğer sensörler zaten hep açık ancak hala ayar kapalı duruyor aklında başka bir şey olan var mı ?