Haber WP8.1 GDR1 Preview Güncellemesi Yayınlandı (24/10/2014)

Sponsorlu Bağlantılar

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Lumia 1020 telefonunuz guncel son guncelleme 2 sn once bu guncelleme hangi telefinlara geldi bizde yine tik yok

luckysleven

luckysleven

Üye
Güncelleme indirildi fakat açılmıyor hatası veriyorsa muhtemelen dinamik kilit ekranı uygulamasından.bende de aynısı oldu. Biraz bekle ben şimdi sıfırlayarak tekrar deniyorum. Sonucu yazarım.

Guzel haberi bekliyorum hocam

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Lumia 1020 telefonunuz guncel son guncelleme 2 sn once bu guncelleme hangi telefinlara geldi bizde yine tik yok
Preview for Developers uygulaması yüklü mü? Yüklü değilse alamazsınız güncellemeyi

sinan430

sinan430

Üye
Abi güncellemeyi indiriyordum da &47 de kaldı ilerlemiyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Isınma aynı kayda değer bir değişme yok

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Bu cyan ne olcak ya bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz arkadaşlar ?????

Krnl386

Krnl386

Üye
Guncellemeyi yükledim fakat bu internet tarayıcısı yine aynı gorunumu

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Manuel parlaklık ayarı cyan ile mi geliyor?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Guncellemeyi yükledim fakat bu internet tarayıcısı yine aynı gorunumu
Tarayıcı görünümü değişmedi zaten sadece mobil siteleri artık diğer platformlar gibi gösterebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve ogzhnoTr
mesutcinik

mesutcinik

Üye
Hareket verisi dediği olay tam olarak nasıl kullanılıyor ?

KenanK

KenanK

Üye
öncelikle hayırlı olsun. yükleniyor şuan.

o değilde GDR1 final ne zaman yayımlancak acaba...

windman1981

windman1981

Üye
Arkadaşlar selam. GDR 1 i telefonu sıfırlayıp öyle yüklemek istiyorum. Telefonu sıfırla dediğimiz zaman sd kart içindeki uygulamalar ve fotoğraf+video+diğer dosyalarda siliniyormuydu. Sd kartı çıkarıp mı sıfırlayayım. Yedek yüklemek ile uğraşmak istemiyorum.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
öncelikle hayırlı olsun. yükleniyor şuan.

o değilde GDR1 final ne zaman yayımlancak acaba...
O değilde cyan ne zaman yayınlanacak bu 3. Soruşum lütfen artık bi cevap verin cyan ı bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Hareket verisi dediği olay tam olarak nasıl kullanılıyor ?
Hareket verisi sanırım konumunu ve sensörleri kullanarak çalışıyor.

O değilde cyan ne zaman yayınlanacak bu 3. Soruşum lütfen artık bi cevap verin cyan ı bunun üstüne yükleyebilecekmiyiz

O belli değil arkadaşım daha. Preview yüklü cihazları geçtim daha yüklü olmayan modellere bile dağıtım sadece 925 ve 1520 için başladı. Bekliyor bütün kullanıcılar ve evet yükleyebileceksin

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
En büyük sorun bazen sınırlı yazıyor wifi de bağlanmıyor

Tüm dünya susuyor Gazze Feryat ediyor

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Benim konum açık, diğer sensörler zaten hep açık ancak hala ayar kapalı duruyor aklında başka bir şey olan var mı ?
Hareket verisini ve konumu aç. Ardından sağlık uygulamasını aç ve adım sayarı aç. Çalışması gerek. Ben de işe yarıyordu

EsaSOgLaNN

EsaSOgLaNN

Üye
L820 Şarj %41 de idi indirdim yalnız çarklarda takılı kaldı sonra uzun bir bekleyişin ardından şarj bitti malum kapandı telefonun sonra şarja taktığım kısa bir süre sonra tekrardan çarklar göründü ama ilerlemiyor yardım edebilecek lan varmı :) cihaz aşırı ısındı şarja şu an ....

Üst Alt