papakudioflu
Emekli Yönetici
Anlaşılmayan nokta her güncelleme paketiyle Nokia adında bir ekip çalışmıyor. Cyan güncellemesini hazırlayan ve derleyen ekip farklı Debian Red'i hazırlayan ekip farklı. Hatta şu anda GDR2 için firmware güncellemesi üzerinde bile çalışan ayrı bir ekip var. Ayrıca mantıklı düşününce Lumia 730 ve 830 haftaya Windows Phone 8.1.1 ve Lumia Debian Red yüklü olarak tanıtılacaklar. Aynı Lumia 630/635 ve Lumia 930 tanıtımında Cyan güncellemesinin tanıtıldığı gibi.Nokia bu hızla haftaya biraz zor tanıtır. Tamam microsoft işini güzel yapıyor çalışıyor adamlar ama nokia çok yavaş hareket eddiyor. Microsoft un bu işe bi el atması lazım.
Haydi inşallahAlmanya da sadece t-mobile brandingli lumia 920´ler (Preview for Developer) cyan güncellemesini almaya basladi. Yani ben daha beklemekteyim, insallah bu hafta bizlere de gelir
Arkadaşlar bilgisi olan yok mu ?Merhaba arkadaşlar ben bi soru sormak istiyorum belki cvb önceden verilmiştir fakat konu sayfalarca uzadığı için bulamadım sorum şu ben ilk priewiew kullanıcıların danım ve bu zamana kadar sorunsuz güncelleme yaptım nerdeyse haftada bir güncelleme geldi hiç bir problem yaşamadım fakat kafama takılan bir soru var extralar+bilgi kısmında hala BLACK yazmakta bu benim moralimi bozuyor şuan en son sürüm 8.1.14157.200 yüklü canlı dosyalar falan hepsi aktif....
ikinci sorumda şu muzik dinlerken arama geldiğinde kulaklık sadece sol tarafı çalışıyor ardından da aramayı bitirince yine sadece sol kulaklıktan muzik gelmeye devam ediyor sağ taraf iptal oluyor telefonu kapıyorum açıyorum düzeliyor bilgilendirirseniz sevinirim Telefonum L925 32GB
Şu kulaklık olayı çoğu kişi de olan bir sorun sanıyorum ben karşılaşmadım ama daha önce defalarca kez yazıldığını gördüm şu an için bir çözümü yok diye biliyorum güncelleme işine gelince sürüm numarasının en son sürüm olduğundan emin ol. Güncellemeleri falan kontrol et olmazsa Nokia software recovery tool ile en son sürüm yükleyebilirsin.Preview sürüm kullanıyorsan Preview için henüz cyan güncellemesi gelmedi bekleyeceksinArkadaşlar bilgisi olan yok mu ?
Bu update1 iyice şaşırdı kendini. Telefon berbat bir stabillikte. Az önce ikinci defa ekran karıncalandı birsuru renkli noktacıklar. Karıncalanır ya bozulunca o tarz bir şey ayrıca bide şöyle bir şey oldu.
Abi bu ekran gdr1 den öncede vardı. Taa 8.1 den beri var. Ben daha önce atmıştım hatta. Çözüm yeniden başlatmak. Başka türlü geçmiyor. Hatta bazen soft reset atmadan da geçmiyordu. Yapacak bir şey yok :/
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
gdr1 preview kullanırken bendede vardı nsu ile cyan atınca düzeldiHadi bu neysede telefon donuyor ekran da karıncalı hal alıyor sanki ekran bş darbe almışta bozulmuş gibi. Yani böyle giderse flashlıcam oyle gdr1 yukleyecem
Tek soru = telefonu yazılım yükledikten sonra sıfırlamayı ve hafıza kartını formatlamayı yaptınız mı?
Bu update1 iyice şaşırdı kendini. Telefon berbat bir stabillikte. Az önce ikinci defa ekran karıncalandı birsuru renkli noktacıklar. Karıncalanır ya bozulunca o tarz bir şey ayrıca bide şöyle bir şey oldu.
Ekstra kolon özelliğini beğendim. En küçük boylar pek kullanışlı değil ama orta boy ve büyük boy kareler gayet şık oldu. Önceden iki tane orta boy kareyi yan yana koyunca ekran bitiyordu. Ama şimdi üç orta boy yada bir orta ve bir büyük boy kareyi yan yana koyabiliyoruz. Daha şık görünüyor ve ölçüler daha orantılı oluyor. Belki de en başta olması gereken buydu. İnsanın gözüne sokar gibi yapılmış koca koca karelerden kurtulmak güzel bişey oldu.
Güncellemeden önce Preview muydunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?