zbahadir
Üye
O kadar bilgiye sahibiz. Onları listelemesi batsın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdan satın alma geçmişinden uygulamaları geri yükleme işini hallediyoruz nasılsa. Uygulama içi yedeği daha önemli. Bazı oyunlara insanlar ciddi anlamda oyun içi satın alma yapıyor. Bir formatla bütün geçmişin silinmesi affedilir bir şey değildir.
Bknz: Minion Rush , My Talking Tom.Uygulama verilerinin yedeklenmeme nedeni güvenlik. MS uygulama klasörlerine erişim verseydi uygulamaları kopyalamak veya oyunlara müdahale etmek mümkün olacaktı. Andoid işletim sisteminde root erişimi olduğu için sen oyunda level yapmak için uğraş dur Adroid kullanıcısı oyun kodlarına müdahale ederek bakmışsın level'da tavan yapmış.
O nedenle bir oyunun yedeklenmesine MS müsaade etmiyor. Belki ileride biri çıkarda buna bir çare bulursa bizde rahat ederiz.
klasör ismini tamamen sildiğinizde değişen bir şey oluyor muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızklasörün içindekiler gızukmuyor ne atsan kayboluyor klasörü kaldıramıyorumda
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Benimde yeğenimin telefonumda oynadığı Subway Surfers oyununun bütün level'lari tamamlanmış dünya kadar özelliği vs uçtu gitti. Oyununun da yedek alma özelliği yokmuş. Bende formattan sonra öğrendim ama içeriği yedek almanın imkanı yokmuş.
klasör ismini tamamen sildiğinizde değişen bir şey oluyor mu
GDR1 yukletme bence 1-2 hafta bekleyin en azindan belki duzeltmeler yapilir. Bu haliyle sarj ve isinma sorunu var telefonumda. Telefonum Lumia 1020 BlackArkadaşlar arkadaşımda 8.0 yüklü. şimdi prewiev yükleteceğim ona. 8.1 ve gdr1 sorunsuz şekilde yüklenebilir değil mi ?
Hocam konusu varBenim telefon gece yine kapanmis kendi kendine ve yine ses kisma+power yaparak acabildim neden boyle yapiyor anlamadim gitti.
Arkadaslar yukarida bir soru sormustum hard format ile fabrika ayarlarina geri donmek arasinda ne fark var acaba ? Ve hard formatin tus kombinasyonu nedir ?
@papakudioflu , peki birkaç hafta kadar önce 8.1 ve Cyan güncellemelerinin Cyan ile birlikte verilip verilmeyeceği belirsizdi. Bu belirsizlik ortadan kalktı mı? İki güncelleme ayrı ayrı mı, birleşik mi verilecek?Batarya sorunu yaşayanlar bu testi inceleyin. Windows Phone 8.1 Dev-Preview yükleyerek olanlar da inceleyin ki yükledikten sonra oluşacak olası batarya problemi sorun olmasın.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görüldüğü gibi Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemelerinin kararlı sürümü şimdiye kadar ki en iyi batarya süresini veriyor.
Cyan'ın batarya performansı çok iyi. Ama kalibrasyon şartBatarya sorunu yaşayanlar bu testi inceleyin. Windows Phone 8.1 Dev-Preview yükleyerek olanlar da inceleyin ki yükledikten sonra oluşacak olası batarya problemi sorun olmasın.
Görüldüğü gibi Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemelerinin kararlı sürümü şimdiye kadar ki en iyi batarya süresini veriyor.
Hocam uyguladığın kalibrasyonu yazar mısınCyan'ın batarya performansı çok iyi. Ama kalibrasyon şart
Batarya sorunu yaşayanlar bu testi inceleyin. Windows Phone 8.1 Dev-Preview yükleyerek olanlar da inceleyin ki yükledikten sonra oluşacak olası batarya problemi sorun olmasın.
@papakudioflu , peki birkaç hafta kadar önce 8.1 ve Cyan güncellemelerinin Cyan ile birlikte verilip verilmeyeceği belirsizdi. Bu belirsizlik ortadan kalktı mı? İki güncelleme ayrı ayrı mı, birleşik mi verilecek?
O halde Ali Kemal şuan için batarya için çok kötü durumdayız, dün gittiğim yerde 3g çekmiyordu akşama kadar da kurcalamadım %70'lerde idi akşam 21:00 sıralarında, bugün sabah 3g çekiyor, sabah 09:00'da aldım biraz aktif kullandım ve 11:00'de şarj %40 , sanırım 3g olayı şarjın neredeyse tamamını sömürüyor, ben buradan bu sonucu çıkarttım şimdilik ama bakalım biraz daha zaman geçsin durum ne olacak
Hocam gaza getirdiniz sadece cyana dönmek istiyorum. Recovery tool yine Windows Phone 8 e mi atar beni?Belirsizlik yok. Windows Phone 8.0 kullanıcıları Windows Phone 8.1 ve Lumia Cyan güncellemelerini almaya başladı. Dev-Preview kullanıcıları ise yakında Lumia Cyan güncellemesi alacak b
Optimizasyonu ve Firmware güncellemesi ne kadar önemli olduğu bu testte ortaya çıkıyor. Kararlı sürümün batarya performansına bakarsanız Windows Phone 8.0'dan daha iyi olduğu görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?