KırmızıBeyaz60
Üye
Bu klasör olayını çok istiyordum ya, akşamdan beri 4-5 kere format atmak zorunda kaldım yüklemeyi denemek için, şeytan diyo dön 8.0 öyle yap ama o kadarda uğraşmak zor geliyor. İnşallah bugün yarın çözerler sorunu.Abi ben bu güncellemeyi ne zaman yükleyebileceğim
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hazır konu açılmıştım wp9 U hangi cihazlar alabilecek yeni çıkanlar mı ?Gdr filan hikaye seneye wp9 çıkacak bu guncellemeler adam oyalamaktan başka işe yaramıyor. . Güncelleme 1 benim en çok ısınma problemimi çozdu eskiden çok ısınıyordu şimdi ise ılık çalışıyor.
Tüm Lumia 925'lerde yok bu sorun. O yüzden genelleme yanlış olur. Hatta çok küçük bir kesimde bu hata oluşmuş.Güncelleme konusunda 925 ayrıcalıklı olurdu hep ama bu sefer neden böyle oldu ki sebebi neydi ki yaa
sonunda dayanamayıp bende 820 ye yükledimskype da sorun oluyormu sizde direk atıyor
Görebilen var mı ki acaba ? Bende göremedim henüzMağaza live tile önerileri hala görünmüyor bende .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Görebilen var mı ki acaba ? Bende göremedim henüz
Tüm Lumia 925'lerde yok bu sorun. O yüzden genelleme yanlış olur. Hatta çok küçük bir kesimde bu hata oluşmuş.
Bende ne yaptıysam olmadıBende de halen görünmedi ?!
Geçmişten Gönderildi ...
Bende ne yaptıysam olmadı
EvetArka plana izin verdin değil mi pil tasarrufu ayarlarından
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
Mağaza live tile önerileri hala görünmüyor bende .
Mobil cihazdan gönderildi . (Lumia 1020)
Görebilen var mı ki acaba ? Bende göremedim henüz
Bende de halen görünmedi ?!
Geçmişten Gönderildi ...
Bende ne yaptıysam olmadı
Arka plana izin verdin değil mi pil tasarrufu ayarlarından
GÖNDERMİYORUM BİŞEYLE...
lanet olsunMağaza kısayolunu başlangıç ekranından kaldırıp tekrar eklemeyi deneyen oldu mu
Evet, değişen bişey olmuyorMağaza kısayolunu başlangıç ekranından kaldırıp tekrar eklemeyi deneyen oldu mu
Bende çalıştıEvet, değişen bişey olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?