pissed26
Üye
925e nazar değdi abiJoe Belfiore çok küçük bir kesimde olsa da böyle bir hata olduğunu ve fixleme için üzerinde çalıştıklarını belirtti.
Bu beni en çok sinir eden eksiklerinden biriydi. Harika olmuş.
Update1, çok göze batmasa da çok ince dokunuşları güzel ayrıntılar getirmiş.
Beyler Lumia 925 10 kere indirdim en az Yüklemeye geçtiğinde Güncelleme indirildi ancak açılamadı ve yanında bi hata kodu gösteriyor çözümü nedir ?
Buyuk karoyu filan nasıl ayarlıyoruz bide sim +şebekeyi nasıl koyacağız ekrana. ?Fix calismalari yapiyorlarmis
Buyuk karoyu filan nasıl ayarlıyoruz bide sim +şebekeyi nasıl koyacağız ekrana. ?
joe ye twit attm tınlarsa cevap bekliyorumBen daha alamadimki guncellemeyi : ) yeni gelen ozelliklerden hic haberim yok
dediğin iş çok meşakkatli bir olay hocam beklemede kalmak daha iyi gibi80188308 hatası ile yüklenemeyen sistemi akşam yeni güncelleme beklemeye üşendiğim için hard format attım sonra tekrar denedim başarılı bir şekilde yüklendi WP 8.1 GDR1. Önemli nokta hard format sonrası yedeklenen verileri geri yüklemeden önce güncelleme yapmak ve sonra tekrar hard format atarak yedekleri geri yüklemek.
Daha önce bir kaç kere hard format atmama rağmen saklama alanı en fazla 1-2GB olurken bu sefer boş saklama alanı 5.6GB oldu. Nasıl olduysa birikmiş dosya kalıntıları tamamen temizlenmiş.
dediğin iş çok meşakkatli bir olay hocam beklemede kalmak daha iyi gibi
20 gb boş alanı hesaplayamıyorsa bıraksın bu işiAslında değil.
- Yedekle
- Hard Format
- Güncelle
- Hard Format
- Geri Yükle.
Hem temizlik olur.
Bende yabancı bir forumda çözüm arayanlardan öğrendim. Sorun güncelleme esnasında boş alanın hesaplanamaması sorunuymuş.
20 gb boş alanı hesaplayamıyorsa bıraksın bu işi
Alt mikrofon değiştirilmedikçe kalıcı çözüm olmuyor. O yüzden mikrofon değişimi istediğini ısrarla belirt.
Ben Lumia 920'yi iki kere verdim, ikisinde de format + temizlik, hepsi o kadar. Birkaç gün yada bir hafta sonra aynı sorun tekrarlıyor.
Sonunda kendim gidip alt ve üst mikrofon aldım, içini açıp değiştirdim. Şu an hiçbir sorunum yok.
Sözün kısası, mikrofonu değiştirmezlerse daha çok gider gelir.
Maalesef özellikle ilk nesil 820 ve 920'lerde kapasitesiz, adi mikrofon kullanılmış. Telefonu ağza iyice dayamayınca yada konuşurken ağzın ve mikrofonun önünü elle kapatmayınca ses gitmiyor. Mikrofon yandan yada yukarıdan gelen sesleri doğru dürüst algılamıyor. Algılama gücü zayıf.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Kapasite kontrolü kalkmış ayarlardan
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?