Sensation
Emekli Yönetici
Mikrofon testinden başarısız olmuş zaten. Gelen kağıtta da parça değişimi yazıyor ama fayda etmemiş. Tekrar göndermek farz olduAlt mikrofon değiştirilmedikçe kalıcı çözüm olmuyor. O yüzden mikrofon değişimi istediğini ısrarla belirt.
Ben Lumia 920'yi iki kere verdim, ikisinde de format + temizlik, hepsi o kadar. Birkaç gün yada bir hafta sonra aynı sorun tekrarlıyor.
Sonunda kendim gidip alt ve üst mikrofon aldım, içini açıp değiştirdim. Şu an hiçbir sorunum yok.
Sözün kısası, mikrofonu değiştirmezlerse daha çok gider gelir.
Maalesef özellikle ilk nesil 820 ve 920'lerde kapasitesiz, adi mikrofon kullanılmış. Telefonu ağza iyice dayamayınca yada konuşurken ağzın ve mikrofonun önünü elle kapatmayınca ses gitmiyor. Mikrofon yandan yada yukarıdan gelen sesleri doğru dürüst algılamıyor. Algılama gücü zayıf.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
yabancı bir forumda sorf reset atınız yazmış şimdi onu deniyorum hocamBir kaç yerde baktım burda hakkaten ilgilenen zahmet edip yazan bir moderatör admin arkadaş yok başka!! Telefona reset atıp deneyecem olmadı bakarız bekleriz..
Nokia Recovery Tool programı ile bilgisayar üzerinden güncelleme işlemini ve yazılımsal sorunların onarımını gerçekleştirebilirsiniz demişler nokia facebook sayfasında ve sorunu giderilmiş elemanınBende fortmatladım şimdi yeniden preview for deelopers kurdum bi bakıcam
Sonuçtan haberdar et bende deniyorum reset iyabancı bir forumda sorf reset atınız yazmış şimdi onu deniyorum hocam
yalnız 925 te bi sıkıntı var gibi duruyorSonuçtan haberdar et bende deniyorum reset i
Sonuçtan haberdar et bende deniyorum reset i
Bing artık açılışta tam ekran açılıyor
malesef yine olmadı
sağol kardeşim şu an şirketteyim w xp yüklü olduğu için malesef deneyemiyorum ve keyfim fena kaçtı.teli şarja koydum bir müddet sonra yanı kokusu geldiTelefon şarj olduktan sonra Nokia Recovery Tools uygulamasıyla kurtarmayı deneyin.
Eğer kurtarırsa, WP8.0 yükleyecektir muhtemelen.
Daha sonra da Preview For Developers uygulamasını yükleyip aktifleştirerek GDR1'e kadar gelebilirsiniz.
sağol kardeşim şu an şirketteyim w xp yüklü olduğu için malesef deneyemiyorum ve keyfim fena kaçtı.teli şarja koydum bir müddet sonra yanı kokusu geldi( umarım yarın dediğiniz programla kurtarablirim!
Nokia Lumialara Dead Flaş Nasıl Atılır?
buradaki konudan bişey çıkartabilirmiyim yani ypabilirmiyim
hatta telefonunu mesaj atarsan seni arayıp beni yönlendirirsen çok memnun olurum
Hilmi bu tüyoyu sevdi
bu arada arkadaşlar gözlerim yaşarıyor. MS'un verdiği bu songüncellemede kimsenin gıkı çıkmadı, ön izleme olmasına rağmen yükleyen herkes (gördüğüm/okuduğum kadarıyla) memnun. henüz bi küfüre raslamadım. kıyamet mi kopacak ne?yoksa bi kaç güne bazı doyumsuz kişiler yine hortlar mı acep?!
Win xp kullanıyorum malesef kaldık böyleNokia Recovery Tools ile telefonu standart 8.1'e döndürün.
Daha sonra Preview for Developersı kullanarak GDR1 deneyin.
Eğer o da olmazsa NCS ile dead flaş atarak 8.0 Romuna dönebilirsiniz. Ancak çok anlamıyorsanız bu yönteme hiç girmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?