...decode...
Üye
ya çok saçma bir teori gibi gelebilir ama kotu yazınca giydiğimiz kot pantolon gibi anlıyor olabilir telefon, misal günlük hayatta " kotu ütüledin mi" gibisinden cümleler kurabiliyoruz ya, o yüzden de otomatik " kötü " olarak düzeltmiyor olabilir telefon ama büyük, küçük, düşünüyorum gibi kelimeler bu güncelleme ile otomatik düzeltmiş. 8.1 preview'de noktalı harfleri yazmayınca algılamıyordu.buyuk u boşluğa basınca büyük yapıyor ama kotu yü kötü yapmıyor ya onu demek istemiştim
Güncelleme sonrası Prognoza hava durumu uygulaması çalışmıyor. Canlı karo güncellemiyor ve uygulamayı açınca veriler indiriliyor diyor öylece kalıyor.
Ben bıraktım uğraşamam onunla şimdi. Yarın o telefon yalvaracak güncelle beni diye
benimde aklıma o gelmişti ama sanki kötü kelimesi kottan daha çok kullanılan bi kelime direk çevirse daha iyi olurdu aslında da öneriyor bakalım şimdilikya çok saçma bir teori gibi gelebilir ama kotu yazınca giydiğimiz kot pantolon gibi anlıyor olabilir telefon, misal günlük hayatta " kotu ütüledin mi" gibisinden cümleler kurabiliyoruz ya, o yüzden de otomatik " kötü " olarak düzeltmiyor olabilir telefon ama büyük, küçük, düşünüyorum gibi kelimeler bu güncelleme ile otomatik düzeltmiş. 8.1 preview'de noktalı harfleri yazmayınca algılamıyordu.
klasorler yok mu ne? İndirmek mi gerekiyor mağazadan?
İnterneti Bluetoothla paylaşcaz da karşıdaki nasıl bağlanacak bilen var mı?
Abi iyi olur da nasıl bağlanacak Bluetoothu açıp bağlan deyince bağlanıp nete mi girecekKarşıdaki cihazda wifi özelliği varsa, wifi dururken bluetoothla paylaşma özelliğini pek kullanan olmaz.
Ancak karşıdaki cihaz çok eski ve wifi özelliği olmayan, yalnızca bluetooth özelliği bulunan bir cihazsa, o tür bir cihaza internet sağlayabilmek açısından yararlı olabilir.
Abi iyi olur da nasıl bağlanacak Bluetoothu açıp bağlan deyince bağlanıp nete mi girecek
Öncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.
Öncelikle Bluetooth üzerinden internet alacak telefonun Bluetooth özelliğinin bunu desteklemesi lazım, ben şimdiye kadar Bluetooth'dan internete bağlanan telefon görmedim ama PC ile eşleştirip ona internet verebiliyoruz. Genelde Bluetooth'u olan PC'lerde modem bağlantı özelliği var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam yaklaşık 480 kbps hız oluyordu maksimum, pek pratik değil.
Eskiden Nokia PC Suite üzerinden yapılıyordu hatırlarsınız belki.
arkadaşlar bu site benim telefonu iphone sanmaya başladı
daha önce surface tablet diyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?