gdr1 betayı kurduk tamamda her seferinde bir güncelleme tamamlanmadan diğerini aldığımız için, tam belirtilen özellikler gelemden kurduğumuz için şuanda tam sürümünde belirtilen bir çok özellik hala yok bizde, bunlar ne zaman gelecek ya değişen ne var şimdi bu güncellemede beta olduğu için yine eksik verilmiş bir çok şey
Nokia Lumia 1020 Siyah Cin(China) versiyonu telefonuma developer pw gdr1 guncellemesini yukledim.
Su an icin dikkatimi ceken ilk fark ekran daha canli ve parlak, menuler yag gibi kayiyor ve hicbir lag yok. HTML5test.com skor 372.
Ilk izlenimim cok olumlu ve hatta harika... Bakalim isinma ve sarji somurme gibi sikintilar olacak mi. 1-2 gun performansli kullanip degerlendirmemi paylasacagim.
başlangıç sayfasında bir title 'in üzerine basılı tut sürükleyip diğer title in içine bırak. Gayet basit. Ama bunu yapabilmen için Update 1 'i yüklemiş olman gerekiyor.
Güncelleme indirildi fakat açılmıyor hatası veriyorsa muhtemelen dinamik kilit ekranı uygulamasından.bende de aynısı oldu. Biraz bekle ben şimdi sıfırlayarak tekrar deniyorum. Sonucu yazarım.