DenizhaNq
Üye
bende zaten cyan yüklü ben nsrt ile kurulum yapmak isstiyorum sıfırdan. fakat cyan gözükmüyor nsrt de?Gdr1 güncellemesini yüklü mü sizde. Gdr1 güncellemesi varsa eğer daha gelmedi. Nsrt ile güncelleme yaptıysan ekstralar + bilgiden bir bakın derim. Hangi sürümdesiniz (cyan - black ) ona göre yardımcı olalım.
Wi-Fi ayarlarında Statik IP özelliğini getirmiş sadece, onun dışında bug-fix güncellemesi.Peki bir yenilik varmı yoksa hata düzelme güncellemesi mi
yanlış hatırlamıyorsam edurom olayına bir program ve okul üyeliğinle(okulun verdiği e-mail ve şifrenle) giriş yapıyorsun ve edurom için gereken program mağazada var denilmişti ama tam bilmiyorum ben.Ben şahsen kullanmadım bizde bi ara edurom yoktu herkez bağlanabiliyordu sonra edurom geldi bende kendi netimi kullanmaya başlamıştımŞimdi statik ip nedir bu bir, ikincisi okulda eduoram diye bişey var konusu açılmıştı ilk zamanlardan beri, ben 8.1 ile bağlanabilecek miyim
yanlış hatırlamıyorsam edurom olayına bir program ve okul üyeliğinle(okulun verdiği e-mail ve şifrenle) giriş yapıyorsun ve edurom için gereken program mağazada var denilmişti ama tam bilmiyorum ben.Ben şahsen kullanmadım bizde bi ara edurom yoktu herkez bağlanabiliyordu sonra edurom geldi bende kendi netimi kullanmaya başlamıştım
Okan hocam sen de eskilerdensin hatırlarsın belki, millet çok dert yanıyordu, bağlanamıyorum diye. Biz de bakalım şu olaya, gerçi Avea'ya geçtim Whoops moops ne varsa yapıcam çekmiyo mekmiyo ama ucuz öğrenci işi napalım.yanlış hatırlamıyorsam edurom olayına bir program ve okul üyeliğinle(okulun verdiği e-mail ve şifrenle) giriş yapıyorsun ve edurom için gereken program mağazada var denilmişti ama tam bilmiyorum ben.Ben şahsen kullanmadım bizde bi ara edurom yoktu herkez bağlanabiliyordu sonra edurom geldi bende kendi netimi kullanmaya başlamıştım
Eduroam için eap-ttls pap güvenlik protokolü desteği lazım. Bizim 8.1 de eap-ttls desteği geldi fakat pap gelmedi. Eap-ttls ile okulun yazmış olduğu sertifikayı indirip seçebiliyoruz ve akabinde ikinci aşama olan oğrenci numaran ve şifreni girme bölümü için de PAP desteği gelmesi lazım onu koymamışlar. Symbianda bile var androidin 2.2 de mi ne bu destek verilmiş yıl olmuş 2014 ms hala verecek.
Valla hocam sizler kadar bilgim yok malesef bildiklerimi yazdımOkan hocam sen de eskilerdensin hatırlarsın belki, millet çok dert yanıyordu, bağlanamıyorum diye. Biz de bakalım şu olaya, gerçi Avea'ya geçtim Whoops moops ne varsa yapıcam çekmiyo mekmiyo ama ucuz öğrenci işi napalım.
Ayrıca okulumun kendi açıklaması;
Windows Phone 8 henüz EAP/TTLS+PAP Authentication desteklememektedir. [Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben NSU dan indirdim . Kuruluma geçiyor kod hatası veriyor telefon kapanıyor nokia yazısı yukarda çıkıyor . Kurtar yazısı geliyor ama kaç defadır deniyorum hala bir değişiklik yok . Yani güncelleme kuramıyorum . Lumia 920
Hocam ben de Turkcell'de mutluydum da mecburiyet diyelimValla hocam sizler kadar bilgim yok malesef bildiklerimi yazdımama sağolun arkadaşa yanlış yada eksik bilgi vermişim sizler düzelttiniz avea öğrenci işi ama interneti filan gerçekten kötü ismet hocam ben parayı kıydım turkcell'e geçtim kafam rahat o yüzden üniversitenin internetine ihtiyacım olmuyor Bu arada önceki mesajımda bizde bi ara edurom yoktu filan derken üniversite için bahsetmiştim bizim sistem için değil
beyler 1320 kullanipta telefonuna preview ile gdr1 kuran varmi ? sarja yada baska birseye eksi yonde etkisi oluyormu yoksa finalimi beklemeliyim ?
Ön izleme sürümü kullanıyosan eğer cihaz farketmez hepsinde sorun olabilircevap verecek olqn yokmu ?
Ben gdr1den resmi cyan a geçtim gdr 1de şarj daha iyiydi em kısa zamanda gdr1e donucemcevap verecek olqn yokmu ?
Ben gdr1den resmi cyan a geçtim gdr 1de şarj daha iyiydi em kısa zamanda gdr1e donucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?