papakudioflu
Emekli Yönetici
O konuda bir bilgi yok fakat yapı numarasındaki büyük farka bakılırsa boş bir güncelleme olmayacaktır.Peki bu sadece düzeltme güncellemesi mi ? yoksa farklı bir şeyler olur mu acaba bu konuda herhangi bir bilgi var mı ?
aynen kasıyorO değilde gdr1 e bir düzeltme güncellemesi göndermeleri lazım çok fazla kasıyor. Yani Wp ye yakışmayan bir kasıntı.
Muhtemelen yukarıda yapı numaralarını verdiğim testler de o kasmalar için yapılıyordur. Gerçi benim Lumia 925'te öyle bir sorunum olmadı. Gerçi bugüne kadarki hiç bir preview güncellemede sorun yaşamadım maşallahO değilde gdr1 e bir düzeltme güncellemesi göndermeleri lazım çok fazla kasıyor. Yani Wp ye yakışmayan bir kasıntı.
abi bu kasmaları sana özellikle vermiyorlarsa yoksa sende microsoftun içinde çalışıyonda yoksa bizemi söylemiyorsun yoksa abi sadece bizde oluyor bilelim yani abiMuhtemelen yukarıda yapı numaralarını verdiğim testler de o kasmalar için yapılıyordur. Gerçi benim Lumia 925'te öyle bir sorunum olmadı. Gerçi bugüne kadarki hiç bir preview güncellemede sorun yaşamadım maşallah
o 925 zaten nasl bir cihazsa lumiaların en sorunsuz telefonu denebilir ya. Zaten hala bence 925 in üzerine çıkamadılar. Şu 925 tasarımını alsınlar 5 yada 5.2 inç ekrana çıkarsınalr 2 gb ram 20 mp kamera 3000 mah pil koysunlarMuhtemelen yukarıda yapı numaralarını verdiğim testler de o kasmalar için yapılıyordur. Gerçi benim Lumia 925'te öyle bir sorunum olmadı. Gerçi bugüne kadarki hiç bir preview güncellemede sorun yaşamadım maşallah
Isınmayıda çozmeleri şartıyla alınıro 925 zaten nasl bir cihazsa lumiaların en sorunsuz telefonu denebilir ya. Zaten hala bence 925 in üzerine çıkamadılar. Şu 925 tasarımını alsınlar 5 yada 5.2 inç ekrana çıkarsınalr 2 gb ram 20 mp kamera 3000 mah pil koysunlargitsinler 2000 e satsınlar alınır.
Sende 925 varmı kio 925 zaten nasl bir cihazsa lumiaların en sorunsuz telefonu denebilir ya. Zaten hala bence 925 in üzerine çıkamadılar. Şu 925 tasarımını alsınlar 5 yada 5.2 inç ekrana çıkarsınalr 2 gb ram 20 mp kamera 3000 mah pil koysunlargitsinler 2000 e satsınlar alınır.
ISınma gerçekten sorun ama eski nesil s4 işlemci var. Yeni nesil işlemci koysunlar ona bi nebze çare olur. Artık donanımlar o kadar yükseldi ki ısınma problemi çok ama çok normal bence. Yıllar önce aynı donanımları bilgisayarda kullanıyorduk ve soğutmak için devasa fanlar kullanıyorduk dimiIsınmayıda çozmeleri şartıyla alınırAlev topu gibi mübarek hele yaz günleri
Telefonunuz güncel : Son denetleme 3 saniye önce.Windows Phone 8.1 Update 1 Developer Preview yüklü olanlar bir güncelleme kontrolü yapabilir mi? DeveLopez Preview için yeni bir güncelleme yayınlanmış olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?