Mazlum Somer Üye ---------------------------------------------------------------------- Checking selection...Supported(USB) interface selected. Init connection...Phone not found. Arkadas NSS Su Hatayi Veriyor Bende .. Program Files'tan Driveri Yukledim Sistemime Gore Olani .. Ama Hala Bu Hatayi Aliyorumm .? =/
---------------------------------------------------------------------- Checking selection...Supported(USB) interface selected. Init connection...Phone not found. Arkadas NSS Su Hatayi Veriyor Bende .. Program Files'tan Driveri Yukledim Sistemime Gore Olani .. Ama Hala Bu Hatayi Aliyorumm .? =/
Mazlum Somer Üye mamix74' Alıntı: ben simdi 610 icin hangisini yuklemem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Listeden Uygun Olani Bul, Yukle .. Bende Simdi Guncelledim Arkadaslar .. Ekran Goruntusu Alinir Mi .? Alinirsa Bilmiyorum .. Ama Sorulariniz Varsa Sorabilisinizz .. Ve Yardimlari Icin ECEL44 Bro'ma Tesekkur Ediyorum .. O Guncelledi .. =]
mamix74' Alıntı: ben simdi 610 icin hangisini yuklemem gerekiyor Genişletmek için tıkla ... Listeden Uygun Olani Bul, Yukle .. Bende Simdi Guncelledim Arkadaslar .. Ekran Goruntusu Alinir Mi .? Alinirsa Bilmiyorum .. Ama Sorulariniz Varsa Sorabilisinizz .. Ve Yardimlari Icin ECEL44 Bro'ma Tesekkur Ediyorum .. O Guncelledi .. =]
Mazlum Somer Üye mamix74' Alıntı: uygun olani nasil anliycaz Genişletmek için tıkla ... Bak, Orda Yazar Lumia 610'a Uygun Olan Navifirm ..
mamix74' Alıntı: uygun olani nasil anliycaz Genişletmek için tıkla ... Bak, Orda Yazar Lumia 610'a Uygun Olan Navifirm ..
mamix74 Üye tamam pc ye geceyim hemen bakiyorum - - - Eklendi - - - pekala yuklemeye degermi 7.8'i turkcede yokmuş
tamam pc ye geceyim hemen bakiyorum - - - Eklendi - - - pekala yuklemeye degermi 7.8'i turkcede yokmuş
ecel54 Üye bluetoit ile gönderim gelmemiş bu olmadı işte. Gelmesi gerekmitormuydu wp 7.8 ile - - - Eklendi - - - Duvar kağıdının bing ile yenilenme özelliği gelmiş
bluetoit ile gönderim gelmemiş bu olmadı işte. Gelmesi gerekmitormuydu wp 7.8 ile - - - Eklendi - - - Duvar kağıdının bing ile yenilenme özelliği gelmiş
OttomaN TigeR Üye mahirsvs58' Alıntı: Lumia 900 e geldimi. Yoksa sadece 800 icin mi bu guncelleme.. Genişletmek için tıkla ... Mazlum yüklediğine göre gelmiş demektir.
mahirsvs58' Alıntı: Lumia 900 e geldimi. Yoksa sadece 800 icin mi bu guncelleme.. Genişletmek için tıkla ... Mazlum yüklediğine göre gelmiş demektir.
serhat5415 Üye htc tarafına güncelleme ne zaman gelir ? edit 6 aydır teli kullanıyorum 1 güncelleme almadı htc nin allah belasını versin sabrım kalmadı malesef !!
htc tarafına güncelleme ne zaman gelir ? edit 6 aydır teli kullanıyorum 1 güncelleme almadı htc nin allah belasını versin sabrım kalmadı malesef !!
n000k Üye Mazlum Somer' Alıntı: Bende Simdi Yuklicem .. Nokia Care Suite Insinde .. Ilk Defa Flash Atacagim Telefonuma .. Bakalim Ne Olacakk .. Muzik Ve Uygulamalarim Silinir Oyle Degil Mi .? Ondan Sonra Istersem Eski Surumune Cevirebilir Miyim .? Ve Bunun 2013'te Gelecek Olan Guncellemeden Farki Ne .? =/ Genişletmek için tıkla ... seninki lumia 900 değilmi? l900 un kilerde düşmüşmü??
Mazlum Somer' Alıntı: Bende Simdi Yuklicem .. Nokia Care Suite Insinde .. Ilk Defa Flash Atacagim Telefonuma .. Bakalim Ne Olacakk .. Muzik Ve Uygulamalarim Silinir Oyle Degil Mi .? Ondan Sonra Istersem Eski Surumune Cevirebilir Miyim .? Ve Bunun 2013'te Gelecek Olan Guncellemeden Farki Ne .? =/ Genişletmek için tıkla ... seninki lumia 900 değilmi? l900 un kilerde düşmüşmü??
korsan638 Üye arkadaslar kullanici deneyimlerinizi paylasirmisiniz ? Ne gibi iyileştirmeler mevcut ? Mesela uygulamalarin calişmasinda iyileştirmeler gelmiş mi ? Kopyala yapiştir sıkıntılıydı, duzelme var mi ? Sadece arayuz degismemiştir umarim..
arkadaslar kullanici deneyimlerinizi paylasirmisiniz ? Ne gibi iyileştirmeler mevcut ? Mesela uygulamalarin calişmasinda iyileştirmeler gelmiş mi ? Kopyala yapiştir sıkıntılıydı, duzelme var mi ? Sadece arayuz degismemiştir umarim..
viceroy34 Üye Arkadaşlar merhaba, Navifirm'e baktım şimdi dosya gözükmüyor .12221 var en son. Kontrol edermisiniz?
Mazlum Somer Üye Arkadaslar Ben Kendi Telefonuma Yuklemedim .. Kardesimde Var L800 .. Onun Telefonuna Yukledik .. L900'a Daha Gelmedi .. Ama Gelir Bence Yakinda .. Ve Sanirim Ana Ekran Boyutlari Disinda Pekte Goze Batan Bir Degisiklik Yok .. Bluetooth Ile Dosya Paylasimi Gelmemis .. Bence, Birakin Kalsin Boyle .. Microsoft'un Yayinlayacagi Guncellemeyi Bekleyelimm ..
Arkadaslar Ben Kendi Telefonuma Yuklemedim .. Kardesimde Var L800 .. Onun Telefonuna Yukledik .. L900'a Daha Gelmedi .. Ama Gelir Bence Yakinda .. Ve Sanirim Ana Ekran Boyutlari Disinda Pekte Goze Batan Bir Degisiklik Yok .. Bluetooth Ile Dosya Paylasimi Gelmemis .. Bence, Birakin Kalsin Boyle .. Microsoft'un Yayinlayacagi Guncellemeyi Bekleyelimm ..
genpoker Üye Bu guncelleme resmi olan 7.8 guncellemesiyle tamamen ayni mi?? - - - Eklendi - - - Bu guncelleme resmi olan 7.8 guncellemesiyle tamamen ayni mi??
Bu guncelleme resmi olan 7.8 guncellemesiyle tamamen ayni mi?? - - - Eklendi - - - Bu guncelleme resmi olan 7.8 guncellemesiyle tamamen ayni mi??