wp translater güncellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ab ülkelerinden alınca 1 yıl garanti demişti ama..

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
avrupa birligi ülkelerinden alınan cihazlarınız yurt içinde fatura kesim tarihinden itibaren bir yıl garanti kapsamında servislerden yaralanır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ama biz AB ülkesi değiliz sonuç :bilmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ama abi fransadan alırsak fransa ab ülkesi zaten

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ama abi fransadan alırsak fransa ab ülkesi zaten
Telefonu burada kullanacaksın ama, sonuçta biz değiliz hala.

---------- Eklendi @ 21:50:41 ---------- Yazıldı @ 21:50:23 ----------

Yada benim kafam durdu ya...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi telefonu ab ülkesinden alıp burda pasaporta kaydettirince Türkiyede bir yıl garanti kapsamına giriyor cihaz :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
abi telefonu ab ülkesinden alıp burda pasaporta kaydettirince Türkiyede bir yıl garanti kapsamına giriyor cihaz :)
Vayy bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. şansıma fransa da şuan l900 yokmuş iyimi tüh be...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
daha ab ülkelerine 900 dağıtılmadı abi bir ayı bulur sanırım 900 çıksın 800 düşer bence ben de o zaman aldırayım daha mantıklı bi 50€ düşse bile yeter

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
daha ab ülkelerine 900 dağıtılmadı abi bir ayı bulur sanırım 900 çıksın 800 düşer bence ben de o zaman aldırayım daha mantıklı bi 50€ düşse bile yeter
Aynen yahu... Ama ben abime aldırmayı düşünüyorum en fazla kontratlı fiyatı 100 euro artık temmuzu beklerim...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ah ah bi benim şöle abim dayım topraam yok gavur memleketlerinde 100 € ya telefon aldıralım peeeh beya.. Abi iki tane aldırma imkanın olursa bana deyiver hemen yarın yollarım parasını

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ah ah bi benim şöle abim dayım topraam yok gavur memleketlerinde 100 € ya telefon aldıralım peeeh beya.. Abi iki tane aldırma imkanın olursa bana deyiver hemen yarın yollarım parasını
İnşallah kardeşim geçen abimle konuştum bu yılki hakkını kullanmış öyle söyledi 80euro ya sII almış, ama yengem üzerindeki hakkını bana kullanacak inşallah oda temmuz yapıyor.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
inşallah abi olmadı abin 2013 hakkını da bana kullanıvirsin :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
simlock cihaz riskini biliyorsunuz degil mi ya unlocked custom rom yada kendi custom romunuzu yapmanız gerekebilir

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
abi bizim için Microsoft Türkiyeden bile önce geliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve OttomaN TigeR
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar ama bu düşünceleri bu şekilde dile getirmek diğer paylaşım yapan arkadaşlarımızı kırabilir sonuçta ben tek başıma bişey yapmadım hepimiz forum adına emek veriyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Emeği geçen herkesin eline sağlık abi ama senin emeklerine ayrı teşekkür gerek sürekli bizi güncel bilgilerle bilgilendiriyorsun bunda kırılıcak birşey görmüyorum.. Herkes ben gibi düşünür..

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt