Telefonu burada kullanacaksın ama, sonuçta biz değiliz hala.ama abi fransadan alırsak fransa ab ülkesi zaten
Vayy bunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim. şansıma fransa da şuan l900 yokmuş iyimi tüh be...abi telefonu ab ülkesinden alıp burda pasaporta kaydettirince Türkiyede bir yıl garanti kapsamına giriyor cihaz![]()
Aynen yahu... Ama ben abime aldırmayı düşünüyorum en fazla kontratlı fiyatı 100 euro artık temmuzu beklerim...daha ab ülkelerine 900 dağıtılmadı abi bir ayı bulur sanırım 900 çıksın 800 düşer bence ben de o zaman aldırayım daha mantıklı bi 50€ düşse bile yeter
İnşallah kardeşim geçen abimle konuştum bu yılki hakkını kullanmış öyle söyledi 80euro ya sII almış, ama yengem üzerindeki hakkını bana kullanacak inşallah oda temmuz yapıyor.ah ah bi benim şöle abim dayım topraam yok gavur memleketlerinde 100 € ya telefon aldıralım peeeh beya.. Abi iki tane aldırma imkanın olursa bana deyiver hemen yarın yollarım parasını
Sen varken bilmesek ne olacak abi, Sana güveniyoruz bu konularda...simlock cihaz riskini biliyorsunuz degil mi ya unlocked custom rom yada kendi custom romunuzu yapmanız gerekebilir
Sen varken bilmesek ne olacak abi, Sana güveniyoruz bu konularda...
O başka ya abi, o adam bu işlerin kralı sen ise padişahısın.abartmaya gerek yok gökçen bak madness da burada

Aynen Can'a katılıyorum.abi bizim için Microsoft Türkiyeden bile önce geliyorsun