1 gb rami var oyun için biraz sıkıntıLg g3 beat al sakın wp alma
1 gb rami var oyun için biraz sıkıntı
Hocam adam android wp farketmez demiş ben doğruyu söylüyorum oyun konusunda her türlü android mecburen kotuluyorum oyun konusunda wp yi yoksa güzel stabil ve güncelleme alan cihazlar
Hocam ben zaten grafik konusunu karsilastirmadim kiadam oyun istiyor oyun istiyorsa android tabiki. var mi wp de clash var mi popüler oyunlar onlardan haber ver
İnşallah yaparlar çünkü çok stabil bir işletim sistemi ben çok beğeniyorum kutularda mükemmel mağazada lumia 520 kullanma şansım olmuştu o bile süperdi akicilik mükemmelHa o zaman saygı duyarım lafına fakat ben Twitter ve Emailden çoğu geliştiricilere mesaj ve e-mail attım,hepsi olumlu geri donuş yaptı fu ll ve sorunsuz şekilde yapmaya çalıştıklarını ama kesin olarak yapacaklarını Vyrguladıçar (Clash of Clans , Nitro Nation vb)
İnşallah yaparlar çünkü çok stabil bir işletim sistemi ben çok beğeniyorum kutularda mükemmel mağazada lumia 520 kullanma şansım olmuştu o bile süperdi akicilik mükemmel

Nokia Adı gitti diye elden çıkarmaya çalışıyorlar, onların görüşü adı microsoft oldu, artık güncelleme gelmez adı nokia diye kimse almaz, karışık sistem en iyisi 350 bırakalım gittsin, yalnız telefonlar adamın kafasını yarar okadar sağlam, NewKia fin kafasıUmarım gelir mağaza gelisse çok satar zaten ucuzladı bu ara wp ler nedeni bende bilmiyorum çok uygun fiyatlar

Nokia Adı gitti diye elden çıkarmaya çalışıyorlar, onların görüşü adı microsoft oldu, artık güncelleme gelmez adı nokia diye kimse almaz, karışık sistem en iyisi 350 bırakalım gittsin, yalnız telefonlar adamın kafasını yarar okadar sağlam, NewKia fin kafası
[wp sakın alma oyunda okadar iyi değil kafanı duvarlara vurdurur.
Evet gene Nokia fanı arkadaşımız geldi ve o eşsiz!!!! yorumları ile sıvadı.
Artık benden günah gitti deyip ben de üslubumu arkadaşımıza göre ayarlayacağım.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1- Microsoft bütün Lumia modellerine yazılım güncellemesi desteği veriyorken sen neyin kafasını yaşıyorsun bilemiyorum .?!!!!
Kaldı ki ilk çıkan wp8 telefon 920 bile (yaklaşık) 3 senelik bir cihaz. Hangi firma 3 sene boyunca kendi üretmediği cihaza destek veriyor?
Cevap yok değil mi?
2- Her yerde "N1 tablet, yeni işletim sistemi , Nokia geri dönüş yapacak " kelimelerini basma kalıp yazıyorsun .
O beyninde başka kelimelere yer yok mu?
Çin gibi 2.000.000.000 (2 milyar yazayım, o bol sıfırları okuyamazsın belki) nüfuslu bir yerde 20.000 tablet satışını olağanüstü başarılı bulmak ancak züğürt tesellisi olur.
Dandik donanım, yetersiz yazılım, fahiş kâr marjı devri geçti. O iki milyarlık çinde bir sürü firma var ve yakın bir zamanda piyasaya ciddi rakip olacaklar. (Meizu , Xioami )
3- Neden alınmazmış oyun için açıklar mısın.? Ben Clans oynamıyorum. Facebook oyunları ile de işim olmaz. Günü eğlenceli kılacak oyunlar fazlasıyla var mağazada. (Asphalt 8 , Gta , Royal Revolt 2 , Buz Devri Maceraları, Temple Run 1-2 , Minion Rush , Subway Surfers. Bu listeyi uzatabiliriz)
Androidteki gibi aynı oyunun kopyası onlarca çöp uygulamalar yok.
Ayrıca tüm oyunlar ve uygulamalar ilk başta ios a çıkar (Olay tamamen duygusal $$$$$). Oradan diğer O.S'lara port edilir .
Bu durumda senin kafanla android te alınmaz. !
Artık sana cevap yazmamak adına da seni engelleyeceğim. Mesajlarını görmezsem kafam rahat olur. Daha öncede yazmıştım. " Sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatırım" .
Ben gidip bir deve bulayım hendekten atlamayı öğreteceğim.![]()

ben bunların hepsini biliyorum farkındaysan güncellem almaz lafı etmedim sadece satanların görüşünü söyledimEvet gene Nokia fanı arkadaşımız geldi ve o eşsiz!!!! yorumları ile sıvadı.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1- Microsoft bütün Lumia modellerine yazılım güncellemesi desteği veriyorken sen neyin kafasını yaşıyorsun bilemiyorum .?!!!!
Kaldı ki ilk çıkan wp8 telefon 920 bile (yaklaşık) 3 senelik bir cihaz. Hangi firma 3 sene boyunca kendi üretmediği cihaza destek veriyor?
Cevap yok değil mi?
2- Her yerde "N1 tablet, yeni işletim sistemi , Nokia geri dönüş yapacak " kelimelerini basma kalıp yazıyorsun .
Çin gibi 2.000.000.000 (2 milyar yazayım, o bol sıfırları okuyamazsın belki) nüfuslu bir yerde 20.000 tablet satışını olağanüstü başarılı bulmak ancak züğürt tesellisi olur.
Dandik donanım, yetersiz yazılım, fahiş kâr marjı devri geçti. O iki milyarlık çinde bir sürü firma var ve yakın bir zamanda piyasaya ciddi rakip olacaklar. (Meizu , Xioami )
3- Neden alınmazmış oyun için açıklar mısın.? Ben Clans oynamıyorum. Facebook oyunları ile de işim olmaz. Günü eğlenceli kılacak oyunlar fazlasıyla var mağazada. (Asphalt 8 , Gta , Royal Revolt 2 , Buz Devri Maceraları, Temple Run 1-2 , Minion Rush , Subway Surfers. Bu listeyi uzatabiliriz)
Ayrıca tüm oyunlar ve uygulamalar ilk başta ios a çıkar (Olay tamamen duygusal $$$$$). Oradan diğer O.S'lara port edilir .
Artık sana cevap yazmamak adına da seni engelleyeceğim. Mesajlarını görmezsem kafam rahat olur. Daha öncede yazmıştım. " Sana laf anlatana kadar deveye hendek atlatırım" .
az oyun oynayacaksa wp alabilir tamamEvet gene Nokia fanı arkadaşımız geldi ve o eşsiz!!!! yorumları ile sıvadı.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cevap yok değil mi?