Fenomenon
Üye
Bu kadar kasmaya gerek yok. Türkiye'deki wp satışlarına bakmak lazım bunu ölçecek bir araştırma kurum olsa da görsek. O zaman anlarız. En basit ve gerçeğe yakın çözüm bu.
git sende al o zamanTürkiye'de WP satışı mı var! Son iki yılda kendimden başka sadece beş kişide WP'li telefon gördüm. İkisi yeğenimdi biri teyze oğlum biri iftar davetinde tanıştığım bi çocuk sonuncusu da otobüste bi kızda gördüm. On kişiden beşinde Samsung var diğer beşinde de LG, Sony, iPhone, GM ve sonuncusu da bunların Çin çakması olanı. Çin malı telefonlarda bile WP yok. Adamlar akıllı. Niye WP koysunki!
Türkiye'de WP satışı mı var! Son iki yılda kendimden başka sadece beş kişide WP'li telefon gördüm. İkisi yeğenimdi biri teyze oğlum biri iftar davetinde tanıştığım bi çocuk sonuncusu da otobüste bi kızda gördüm. On kişiden beşinde Samsung var diğer beşinde de LG, Sony, iPhone, GM ve sonuncusu da bunların Çin çakması olanı. Çin malı telefonlarda bile WP yok. Adamlar akıllı. Niye WP koysunki!
sıkıntı işletim sisteminde olan problemler değil microsoftun bunu önemsememesi. diğer platformlardaki uygulamalarına kendi sisteminden daha fazla önem veriyor. şuraya bir göz atın anlarsınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft için artık windows phoneun pek öneminin olduğunu zannetmiyorum. Cortananın da diğer işletim sistemleri için çıkması muhtemel...sıkıntı işletim sisteminde olan problemler değil microsoftun bunu önemsememesi. diğer platformlardaki uygulamalarına kendi sisteminden daha fazla önem veriyor. şuraya bir göz atın anlarsınız:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft için artık windows phoneun pek öneminin olduğunu zannetmiyorum. Cortananın da diğer işletim sistemleri için çıkması muhtemel...
Microsoft's digital assistant Cortana probably won't be exclusive to Windows Phones much longer.
Read more:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben sunu merak ediyorum, simdi aylardir bu forumda yada baska forumlarda wp icin elestiriler yapiliyor tavsiyeler veriliyor keske soyle olsa boyle olsa deniyor ve herkesin kafasinda hep ayni soru isaretleri var ve eminimki Ms bunlardan haberdar. En azindan binlerce sikayet maili aliyordur yada uservoice den takip ediyordur. Peki Ms okadar konferanslar veriyor tanitimlar yapiyor neden biride cikip bunlara bir cevap verip meraklari gidermiyor ? Mesela bugune kadar mobil verinin neden kisa yol olarak konulmadigi hakkinda bir bilgi verilmedi ? ( bu en basit ornek ) Ms gidiyor teknoloji enstitusunde konferans veriyor karsinda daha uni1 ogrencisi elinde iphone yada android akli bir karis havada sen bu insanlara neyin konferansini veriyorsun ? Orada saatlerce konussan neyin cevabini alacaksin yada kimin fikrini dinleyeceksin ?
Uzun lafin kisasi madem kullaniciya deger vermiyorsun en azindan cevap ver bir aciklama yap ki bizde ya senin arkanda duralim urunune sahip cikalim yada alternatifleri degerlendirelim..
Yani su mesaji yazdiktan sonra iphone ile gonderildi yazmasi bile cok acikli bir durum
Kullanıcıya değer vermiyorsa cevapta vermez. Kullanıcıya değer vermiyorsa niye birde ona kafa yorup cevap yazsın.
Ben sunu merak ediyorum, simdi aylardir bu forumda yada baska forumlarda wp icin elestiriler yapiliyor tavsiyeler veriliyor keske soyle olsa boyle olsa deniyor ve herkesin kafasinda hep ayni soru isaretleri var ve eminimki Ms bunlardan haberdar. En azindan binlerce sikayet maili aliyordur yada uservoice den takip ediyordur. Peki Ms okadar konferanslar veriyor tanitimlar yapiyor neden biride cikip bunlara bir cevap verip meraklari gidermiyor ? Mesela bugune kadar mobil verinin neden kisa yol olarak konulmadigi hakkinda bir bilgi verilmedi ? ( bu en basit ornek ) Ms gidiyor teknoloji enstitusunde konferans veriyor karsinda daha uni1 ogrencisi elinde iphone yada android akli bir karis havada sen bu insanlara neyin konferansini veriyorsun ? Orada saatlerce konussan neyin cevabini alacaksin yada kimin fikrini dinleyeceksin ?
Uzun lafin kisasi madem kullaniciya deger vermiyorsun en azindan cevap ver bir aciklama yap ki bizde ya senin arkanda duralim urunune sahip cikalim yada alternatifleri degerlendirelim..
Yani su mesaji yazdiktan sonra iphone ile gonderildi yazmasi bile cok acikli bir durum
Yani şu Microsoft tam Apple Fanboyu çıktı
Kullandıkları laptop Macbook kullandıkları telefonlarda 100% İphone dur ama işte içlerinde Wp kullanan varsa ona kıyak iphone dan yazıldı gösteriyorlardır ki adam üzülmesin değilmi?
Hayir yani o uzun sacli degisik adam sahnede elinde wp ile sov yapacagina 15 dakikasini da bunlara cevap vererek harcasin ne olurki ya acaba oradaki katilimcilar soruyor buda cevap veriyorda bizimmi haberimiz yok : ) yani biri mutlaka sormustur siyah beyaz tema renklerini cogaltacakmisiniz diye buda essek degil ya bir cevap verir herhalde : )
Aynen gecen gun yazdiydim buraya bill gates eyer wp kullaniyorsa bunu biri ispatlasin bende telefonumu duvara firlatirim firlatirkende videoya cekerim
Byler isimleri nede güzel ezberlemişşiniz :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?