wpfurkan
Üye
Aslında Microsoftu bir arayıp konuşmak lazım dertleri neymiş Tasarım olarak hız vs kalite olarak çok güzel ama yazılımsal olarak çok yavaşlar WP geride kalıyor çok özen gösterseler inan bana çok iyi şeyler başarır WP Şöyle bir yönünden gıcık kapıyorum Rehberi Outlook ile birleştirmişler ayrı yapsalar gerçekden çok güzel olucak.
Yahu dünyanın en büyük yazılım şirketi bir dandik müzik uygulaması yapamıyorsa yazıklar olsun ya. Androidde 12 yaşındaki çocukların yaptığı müzik çalarlar bile daha iyi.
Güncelleme veriyorlar orda halklarını yememek lazım. En ucuz 520 bile daha wp10 alacakmış.
Yoksa Microsoft bütün Sistemin içine etti. Müzik, Video ve Internet Android ve Ios in çok çok gerisinde ve bu her güncelleme ile düzeleceğine daha berbatlaşıyor
Biraz insanların neler istediklerine kulak verseler çok iyi olucak hep geri bildirim yapıyorumda nereye kadarAma yeni bir işletim sistemi birazda hak vermek lazım WP 10 Beklicem bakalım neler degişicek
Aslında hiçde yeni değil. Wp7 2010da çıkmış. Yani 5 sene olacak ya 5!!! Sene. Hep Wp8 ile hesaplanıyor ama bu yanlış.
WP'nin gelişmesiyle ilgili en büyük umudum Windows 8'in piyasada tutulmasıydı. Metro arayüz bilgisayarlarda tutulursa bu telefona da yansır ve WP de yaygınlaşır umudu taşıyordum. Ama beklenen olmadı. Windows yeni 10 sürümünde büyük oranda metro arayüzünden vazgeçiyor. Başlat menüsünü yeniden getiriyor ve klasik Windows görünümüne geri dönüyor. Böylece bizim WP ile bilgisayarlarda kullanılan Windows arasında pek benzerlik de kalmayacak. WP'nin geniş kitleler tarafından tanınması ve kullanılması da böylece zorlaşacak. Zaten kullanıcı deneyimlerine de kulak vermiyorlar. Kulak verselerdi bildirim çubuğuna mobil veri aç/kapa kısayolunu çoktan eklerlerdi.
2 yıl önce wp8 piyasaya çıktı. Ne diyorduk? Bir kaç yılda herşey çok değişecek. Şimdi ne diyoruz? Herşey çok değişecek. 2 yıl sonra daha ne diyeceğiz? Herşey çok değişecek...
Kendi kendimizi kandırıyoruz sadece. Yarım yamalak bir bildirim sistemi ile klasörleme geldi. Ha birde Microsoftun icat etmesi 2 yıl süren ekran yön kilidi var.
WP 10 Diyorlar ısrar ediyorlar birde onu bekliyecegim bakalıminşallah bu işletim sistemi boşa gitmezde iyi kullanırlar telefonla görüşürken tam aramaya bastığın zaman ekrandan görüntü gidiyorda birde onu düzeltselerdi çok eksiği var çooooooooooooook ama Lumia 1320 çok güzel duruyor elimde tipi felanda işte.
O zaman WP Bitmiş anlamını taşıyor bu yazı ? Aero özellikdende vazgeçerlerseki metrodan vazgeçiyorlar bir anlam kalmıyor kaba taslak görüntüsü yok dimi daha internette ? :/
Tam benim demek istediğim hep kendimizi kandırıyoruz.2 yıl önce wp8 piyasaya çıktı. Ne diyorduk? Bir kaç yılda herşey çok değişecek. Şimdi ne diyoruz? Herşey çok değişecek. 2 yıl sonra daha ne diyeceğiz? Herşey çok değişecek...
Kendi kendimizi kandırıyoruz sadece. Yarım yamalak bir bildirim sistemi ile klasörleme geldi. Ha birde Microsoftun icat etmesi 2 yıl süren ekran yön kilidi var.
Wp10 deyip ısrar eden Microsoft değil kullanıcılar. Microsoft Wp10 hakkında hiç bilgi veya başka bir şey vermiyor. Ceo larının dediğini zaten unutmayacağım. Wpnin pazar payı hakkında ne düşünüyorsunuz diye sordular bizim için pazar payı önemli değil Microsoft servisleri önemli dedi.
Bu servisler ney? Office, Onenote, Onedrive falan filan ve bunlar önemliymiş. İyi tamam o zaman wpye güzel uygulamalar sun, sun ki insanlar Wp alması için bir sebebi olsun. Yok Microsoft ne yapıyor gidiyor Office başta her servislerini android ve Ios için bedava yapıyor. Buda yetmezmiş gibi birde bu uygulamalar Android ve İos için daha iyi ve daha sık güncelleniyor. Bu ab açık Microsoft'un eğimlerini göstermiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?