WP Mağazasına Gelecek Uygulamalarla İlgili Yeni Söylentiler İçeride...

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: instagram ve temple run2 :aha:

evarietyw

evarietyw

Üye
Haftalardır hiçbir şey gelmedi hep Bi umutla foruma giriyorum ama yok yine yok yine yok :)

katil_197

katil_197

Üye
whatsapp gelemedi gitti

nanotex

nanotex

Üye
whatsapp gelemedi gitti
Aynen, bu hafta gelmesi gerek açıklamaya göre. Açıkçası çok sessiz bu aralar. Umarım düzgün şeylerle çıkarlar karşımıza. Zaten ben her gün eylemdeyim takip edemiyorum :D

Murat Alper

Murat Alper

Üye

Aynen, bu hafta gelmesi gerek açıklamaya göre. Açıkçası çok sessiz bu aralar. Umarım düzgün şeylerle çıkarlar karşımıza. Zaten ben her gün eylemdeyim takip edemiyorum :D

güncellemeler ne zaman geliyor bu arada

Duran.Y

Duran.Y

Üye
WP gerçekten çok sessiz bu aralar yahu hiç yeni haber alamıyorum.

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Kuzuların Sessizliği Gibi :)))

evarietyw

evarietyw

Üye
bitti işte bu kadardı bu dakikadan sonra hiçbir beklentim yok. Telefonu elimden çıkartmaya çalışacam

nanotex

nanotex

Üye
bitti işte bu kadardı bu dakikadan sonra hiçbir beklentim yok. Telefonu elimden çıkartmaya çalışacam
Sürekli bir gelişme olacak tabii, ama bu aralar durgun. Sabretmek gerek. Bu yılın sonuna kadar zaman tanıyın wp'a, olmazsa geçersiniz diğer sistemlere. Ben de öyle yapıcam.

MrExpert

MrExpert

Üye
Wp kullancıları için iyibir haber :)

alical33

alical33

Üye
mayısta bitti bunlarda yalan oldu :angry:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri

bayprado

Üye
Telefonumu satmadan önce bende wp kullanıcısıydım malesef fazla sabır edemedim wp sabır işi bekle bekle ama nereye kadar üstünü çizerek söylüyorum telefonda özellik arayanlar kesinlikle wp telefon almamalılar eksikleri çok biraz daha yol almalı diye düşünüyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Ya wp çok seviyordum ama kedinden soğutuyorlar. Hiz olmazsa bu güncelleme işine video duraklat ekleyerek başlayabilirlerdi. Temple run filan değilse hill climp Racing çıksın ya :( sırf onu oynamak için milletle telefonumu takas ediyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

nanotex

nanotex

Üye
Ya wp çok seviyordum ama kedinden soğutuyorlar. Hiz olmazsa bu güncelleme işine video duraklat ekleyerek başlayabilirlerdi. Temple run filan değilse hill climp Racing çıksın ya :( sırf onu oynamak için milletle telefonumu takas ediyorum

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Ne ile takas ettin?

evarietyw

evarietyw

Üye
Htc 8s i satıp ne almamı önerirsiniz

nanotex

nanotex

Üye
Bütçen yeterli değilse lumia 720 mükemmel bence.

PureFood

PureFood

Üye
720 alacaksan 150 TL daha ver 820 al için rahat etsin. RAM sıkıntın olmayacak en azından

Üst Alt