kaygisiz43
Üye
-
Konu Sahibi
-
Selam arkadaşlar nasılsınız.
Öncelikle belirtmek isterim ki telefon ne yazikki elimde değil ocak ayında elimde olucak fakat uzun zamandır takip ediyorum.Sadece merak ettiğim bir kaç şey var.Telefonu inceleyen tüm videoları izledim + ve - yönlerini az çok öğrenmiş oldum ama hala aklımda sorular var.Sorulara gelelim
1)Benim için müzik çok önemli günde 4-5 saat dinleyen biriyim.Sizce müzik çalar ve müzik konusunda telefon nasıl?kulaklık filan?
2)İnternet konusunda çok iyi olduğunu biliyorum fakat nokıa x6da belli bir süre kullandıktan sonra(haftalar,aylar sonra) internet kendiliğinden kapanıyordu ve insanı gerçekten çok sinir eden birşey bu L920de de böyle birşey var mı?yada olur mu ilerde?
3)Arada oyun oynamayı seven biriyim görüntü kalitesi güzel oyunları boş zamanda oynamayı severim fakat nokıa 920 için oyun telefonu değil denmişti bi videoda ne kadar doğru arkadaşlar uygulamaların az olduğundan mı öyle söylenmiştir?
Şimdiden herkeze
Özel kulaklık var tabikide ama nokıa nın verdiği kulaklığıda deniyeceğim
Phantomdll ilgilendiğin için çok teşekkür ederim
Gerçektende gidip inceleme fırsatımız var mı yoksa kesin alırken mi incelettiriyorlar ?
Heyecan bastı
- - - Eklendi - - -
Ali kemal abi gelmiş.Oyundur işte kişisel şeyler aslında benim için o kadar sorun değil arada sırada ama nokıa x6 sayesinde internetten soğudum her ay net paketi yapmama rağmen facebooktan başka bir şeye giremez oldum.Kapanıyor hemen Ama bu sorun 6-7 ay sonra başladı o yüzden tedirginim.Nokıa gönlümün kralı ama aynı nokıa da beni acaba ya götürüyor
maşallah maşallah.
hiç o tereddutlerin olmasın kardeşim. Benim kadar kimse internette gezmiyordur bir kere bile tarayıcının kapandığını görmedim duymadım.
8x için kamera iyileştirme güncellemesi gelmiş diyorlardı aslı var mı baksaydın keşke...arkadaşlar lumia gerçekten mükemmel cihaz not2bile lumiadan hızlı internete girmiyor,sayfaları çok çabuk tarıyor lumia,8x'ide inceledim bugün bizzat test ettim.gerçekten kibar,hafif Bi cihaz ama ne kamerası ne renk dolgunluğu lumia gibi değil,ama ele daha rahat oturuyor,hız olarak Nokia gerçekten daha hızlı
8x için kamera iyileştirme güncellemesi gelmiş diyorlardı aslı var mı baksaydın keşke...
Görüşün nedir peki?
baktım kardeşim fotoğraf iyileştirme diye Bi program vardı
Görüşün nedir peki?
Eyvallah Serdar sağolasın, aksini söyleseydin
kardeşim lumiaya kesinlikle tercih etmem htc 8xi çünkü kamera karşılaştırması yaptım vallahi renk dolgunluğu olsun kamerası olsun lumia en az 4kat daha net ve güzel,dokunmatikte lumia çok daha hassas.tasarım onunda gerçekten güzel ele daha iyi oturuyor,daha ince,uzun ve daha ensiz ama lumia gibi değil,lumia bir başka.fotoğraf iyileştirmesi benim gözlemlediğim fotoğrafı çektikten sonra o program ile üzerinde oynama yapılıyor
Eyvallah Serdar sağolasın, aksini söyleseydin
Helalin var ne deyim...
olur mu hiç aksini söyler miyim kardeşim.aksini söylemem için htc 8xin daha üstün olması lazım
Helalin var ne deyim...
eyvallah kardeşim sağ olasın bu arada bu güncellemenin bize ne zaman geleceğini de bir araştırmak lazım.gelsinde inceleyelim
bu ay içinde gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?