Revengeful Emekli Yönetici suyunsesi' Alıntı: Şimdi kimse wp a yada Windows a takma isim bulamadı mı Bu mesaj 8.1 inci pencereden atıldı. Genişletmek için tıkla ... Windows kullanıyorum>>>>> Pencere kullanıyorum>>>>> Tencere kullanıyorum. İnternete tencereden bağlanıyorum falan diye can sıkıntısı ile bir şeyler yazayım dedim Son düzenleme: 21 Eyl 2014
suyunsesi' Alıntı: Şimdi kimse wp a yada Windows a takma isim bulamadı mı Bu mesaj 8.1 inci pencereden atıldı. Genişletmek için tıkla ... Windows kullanıyorum>>>>> Pencere kullanıyorum>>>>> Tencere kullanıyorum. İnternete tencereden bağlanıyorum falan diye can sıkıntısı ile bir şeyler yazayım dedim
Murat Alper Üye teknolojibaronu' Alıntı: Dandroidçiler @emz ((hiçbir kin olmaksızın bu konu açılmıştır.)) Hadi androidçiler olarak bizde wpcilere bişiy uyduralım Genişletmek için tıkla ... ahanda radara girmişim ilk defa bir konuda radara girmişim
teknolojibaronu' Alıntı: Dandroidçiler @emz ((hiçbir kin olmaksızın bu konu açılmıştır.)) Hadi androidçiler olarak bizde wpcilere bişiy uyduralım Genişletmek için tıkla ... ahanda radara girmişim ilk defa bir konuda radara girmişim
Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Dandroidçiler @emz ((hiçbir kin olmaksızın bu konu açılmıştır.)) Hadi androidçiler olarak bizde wpcilere bişiy uyduralım Genişletmek için tıkla ... Ünlü olmuşum
teknolojibaronu' Alıntı: Dandroidçiler @emz ((hiçbir kin olmaksızın bu konu açılmıştır.)) Hadi androidçiler olarak bizde wpcilere bişiy uyduralım Genişletmek için tıkla ... Ünlü olmuşum