Serhan
Üye
Adminlerimizi niye topladın şimdiToplanın wp forumu
@YpKpY @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Aybin.Kiliç @luckyseven @suyunsesi @@Serhan @...... Ve nice sayamadığım. Ezberden bu kadar çıktıUygulamaylan yazamıyorum isimleri
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Adminlerimizi niye topladın şimdiAdımı doğru düzgün etiketleyen ilk kişi bravo
Sorun yoksa devamToplanın wp forumu
@YpKpY @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Aybin.Kiliç @luckyseven @suyunsesi @@Serhan @...... Ve nice sayamadığım. Ezberden bu kadar çıktıUygulamaylan yazamıyorum isimleri
Toplanın wp forumu
Başka alacak nick yoktuDostum Ali Kemal abimiz gelir, Özgür abimiz gelir ortalık şenlenir. Sıkıntı yok. Takılıyoruz burada. Ama ismi ilk kullandığın gün dikkatimi çekmişti. Neden ismine @ koydun ki? Zaten etiketlerken geliyor. İki kez koymak gerekiyor
1000. Bğenşmi sen yaptınSırf bu imza için; yeni telefon aldım, üst modele geçtim ama uygulamadan silindi diye ona geçmiyorum. İnatla da güncellemiyorum. Kendi halimizde eğleniyorduk işte. Kaldırdılar sonradan fark ettik. Edenlerde yüklemedi güncellemeyiKendi halimizde takılıyoruz işte
Şimdi kimse wp a yada Windows a takma isim bulamadı mı
Bu mesaj 8.1 inci pencereden atıldı.
Belkide herkes windows u seviyordur fakat phone unu sevmiyordur windows a hakaret olmasın diye birşey demiyordurŞu am öyle görünüyor
Belkide herkes windows u seviyordur fakat phone unu sevmiyordur windows a hakaret olmasın diye birşey demiyordur
Wp deki internet Explorer ı hiç kullanmadınız sanıyorumInternet Explorer
Bravo Galataserhan...
Internet Explorer
Serbest çağrışım.Internet Explorer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?