Mia Alfanso
Üye
Hocam sen bi model belirtmeden kimse kesin birşey söyleyemez.. Ayrıca Androidde oyun - program bolluğu var tamam ama işletim sistemleri arasında en ağır, en sorun çıkartan işletim sistemi. WP çıkalı çok az oldu güncellemeler , programlar , oyunlar hepsi gelicek tek tek. Zaten Androidde oyun bolluğu var diye Android alırsan hata yaparsın çünkü bir süre sonra oyundan sıkılıyosun. Sen şimdi L820 bile alsan seni çok rahat götürür o telefon...
nexus 5 ve 1520 demişdim karşılaştırma olarak?Hocam sen bi model belirtmeden kimse kesin birşey söyleyemez.. Ayrıca Androidde oyun - program bolluğu var tamam ama işletim sistemleri arasında en ağır, en sorun çıkartan işletim sistemi. WP çıkalı çok az oldu güncellemeler , programlar , oyunlar hepsi gelicek tek tek. Zaten Androidde oyun bolluğu var diye Android alırsan hata yaparsın çünkü bir süre sonra oyundan sıkılıyosun. Sen şimdi L820 bile alsan seni çok rahat götürür o telefon...
iki cihaz arasında destek konusunda sorun olmaz. Fakat iş destekle bitmiyor. Tasarım,donanım,performans,multimedya,sağlamlık gibi bir suru kriter var. Lumia1520 için bu konularda yorum yurutebiliriz ama Nexus5 henüz duyurulmadığı için sadece tahmin yürütürüz. Fakat Nexus cihazların multimedya konusunda sabıkası olduğu bir gerçek.nexus 5 ve 1520 demişdim karşılaştırma olarak?
nexus 5 ve 1520 demişdim karşılaştırma olarak?
Bu şekilde bakıldığında wp gibi abim ama söylendiği gibi wp uygulamaları çoğaltmazsa bi işe yaramaz nexus daha mantıklı olur. Iki üründe birbirine yakın denebilir. Buna gerçek yorumu cihazı tam anlamıyla kullanma yeteğine sahip android ve wpde deneyimli birinin yorum yapması gerek bence, sadece brini kullanmış ben gibi düşünceler yanıltabilir.olabilr abi ikiside daha çıkmadı sayılır nexus 5 ile 1520 diyelim?
Ben kesinlikle WP diyorum.. Android dediğin şimdiki telefonlar 4.4, 5.0, 5.1, 5.2, 5.3, 5.4 hadi 6.0 da alsın sonrada biter.. Ama WP8 öyle bi işletim sistemi değil. Hele ki 1520...
nie bıtsın arkadasım yabu kdr kazanırken ios a tek rakıpken vede google arkasında varken ona bakarsan wp 8,1 9,0 sona 10 cıkar bıter dıyelım bu mantık mı android bıtmez wp8 yenı daha gelısmesı 6 ay ı bulur dagılması yogun kullanılması android bitmez 4.3.3 kullanıyorum suan 4.4 gelcek 5.0 5,1,1 daha cok gelır
boş muhabbete devam nokiada demekki ııı desteklenirsuanki wpler 2017ye kadar desteklenecek
Çok doğruWp8 eksiklerini tamamlar ise tıpkı pc lerdeki gibi olacağını düşünüyorum...
Nokia symbianlı cihazlarına da 2016 ya kadar destek verecektiL920 bile en az 2016 ya kadar destek alacakken L1520 yi düşünemiyorum yani. Destek konusunda Microsoft'a güvenebilirsin bence. Yani WP8in desteği her halükarda çok daha fazla
Nokia symbianlı cihazlarına da 2016 ya kadar destek verecekti
L920 nokianın cihazı, o kadar desteklenecegini sanmam. İleride Ms markası altında cihazlar çıkmaya başlarsa işin rengi degişirO zaten "Nokia'ya güvenebilirsin" demedi ki. "Microsoft'a güvenebilirsin" dedi.
L920 nokianın cihazı, o kadar desteklenecegini sanmam. İleride Ms markası altında cihazlar çıkmaya başlarsa işin rengi degişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?